Απέρριψε η Αλέκα Παπαρήγα τους ισχυρισμούς του υπουργού Εργασίας περί απειλών σε βάρος του και καταστροφών στο γραφείο του.

«Έλεος, αυτά είναι αστεία πράγματα. Δεν είναι δυνατό να χτύπησαν τον υπουργό. Ξέρουμε ότι τέτοιες ενέργειες για το ΚΚΕ είναι ζημιά», δήλωσε η κ. Παπαρήγα, μιλώντας στον Alpha 9, 89. Και πρόσθεσε: «Δεν γίνεται κίνημα με στιγμιότυπα “επαναστατικά” από τα πάνω. Οι Έλληνες δεν στηρίζουμε μορφές πάλης που εμποδίζουν την λαϊκή πρωτοβουλία».

«Δεν λείψαμε ποτέ από τις κινητοποιήσεις και αλίμονο αν το κάναμε. Πολιτικά παιχνίδια δεν μπορούμε να παίξουμε, αποβλακώνουν το λαό», επισήμανε η κ. Παπαρήγα και υπογραμμίζοντας ότι «όταν θέλουμε να αφυπνιστεί ο λαός στο σύνολο του και να υπάρχει πρωτοβουλία δεν μπορούμε να παίξουμε τέτοια παιχνίδια. Αλίμονο μας αν ως κόμμα διεισδύσουμε σε τέτοια παιχνίδια, θα την πατήσουμε άγρια».

Η ΓΓ του ΚΚΕ εξήγησε επίσης, γιατί πήγε χθες στη ΓΑΔΑ: «Πήγα και είδα τους κρατούμενους, ήταν πρόεδροι ομοσπονδιών όχι κουκουλοφόροι… Βεβαίως και θα παραστώ στην εκδίκαση των κρατουμένων, άδικα κρατούνται», είπε χαρακτηριστικά.

Η κ. Παπαρήγα απάντησε και στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ» με τίτλο «Η επιστροφή της Αλέκας», λέγοντας χαρακτηριστικά «Αυτό το “επιστροφή της Αλέκας” είναι κόλπο γιατί θέλουν να διαψεύσουν αυτό που υπάρχει σήμερα».