Οξύτατη επίθεση στον πρωθυπουργό και τον κυβερνητικό εκπρόσωπο για το βίντεο με τις δηλώσεις του Βαγγέλη Διαμαντόπουλο για το Mall που έδωσε στη δημοσιότητα ο Σίμος Κεδίκογλου, εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης.

«Είναι παρακρατικές μέθοδοι που συμβαίνουν πρώτη φορά μετά το 1974 από επίσημα κρατικά στελέχη. Πρόκειται για μια ομάδα ακροδεξιών με επικεφαλής τον Σαμαρά, τρομοκρατούν την κοινωνία. Εδώ έχουμε να κάνουμε με μια επικίνδυνη ακροδεξιά πρακτική, ο Σαμαράς καλύπτει αυτή τη στιγμή μια πολιτική έντασης», δήλωσε στον Alpha 9,89 ο κ. Σκουρλέτης.

«Προκαλούν πολιτική ανωμαλία και δείχνουν μια ευγενή άμιλλα με τη Χρυσή Αυγή», πρόσθεσε ο κ. Σκουρλέτης. Καταλόγισε δε, «άθλια προβοκάτσια» στη ΝΔ και τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, λέγοντας ότι «δεν υπάρχει πρόβλημα με τις δηλώσεις Διαμαντόπουλου αλλά με την άθλια επιχείρηση προβοκάτσιας της ΝΔ και του κυβερνητικού εκπροσώπου. Κατασκεύασαν βίντεο και δηλώσεις προκειμένου να στοχοποιήσουν το ΣΥΡΙΖΑ για τρομοκρατικές ενέργειες»

«Απορώ με το ΠΑΣΟΚ και τη Δημοκρατική Αριστερά που τους στηρίζουν», πρόσθεσε.

Τέλος, ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε και στο ταξίδι του Αλέξη Τσίπρα στην Αμερική λέγοντας ότι «ο Ομπάμα, τα τελευταία δυο χρόνια, έχει πει πράγματα αρκετά ριζοσπαστικά για τα δεδομένα της Αμερικής, όπως η φορολόγηση των πλουσίων. Προφανώς, η εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ έχει ως στοιχείο τον ιμπεριαλισμό, αλλά πλέον ο ιμπεριαλισμός υπάρχει παντού», είπε ο Πάνος Σκουρλέτης.

Και πρόσθεσε ότι «είναι πολύ σημαντικό γεγονός ότι έγινε δεκτός με μεγάλο ενδιαφέρον από τα συγκεκριμένα πανεπιστήμια».