Οργανωμένο σχέδιο στοχοποίησης και διασύνδεσης του ΣΥΡΙΖΑ με την τρομοκρατία και τις ακραίες μορφές βίας βλέπουν στην Κουμουνδούρου, μετά και τη χθεσινή ενέργεια του επικοινωνιακού επιτελείου της κυβέρνησης να παραποιήσει με τον πιο χονδροειδή τρόπο το video με τις δηλώσεις του βουλευτή του κόμματος Ν. Διαμαντόπουλου.

Έτσι εξηγούνται και οι προχθεσινές δηλώσεις Δένδια σε τηλεοπτική εκπομπή, έλεγε χθες στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ. Εντάσσονται όλα σε οργανωμένο σχέδιο. Γιατί είναι άλλο πράγμα να απομονώνεις μια δήλωση κι άλλο πράγμα να μοντάρεις κατά το δοκούν κρατώντας αυτό που εσύ θέλεις και αποκρύπτοντας την αλήθεια.

Η σπουδή αυτού που εμπνεύστηκε και τελικά δημιούργησε αυτό το video μόνο ένα πράγμα μαρτυρά, κατά το ίδιο στέλεχος. Ότι κάποιοι στην κυβέρνηση «είναι αμετανόητοι».

Υλοποιούν ένα σχέδιο παλαιάς και συγκεκριμένα ακραίας δεξιάς κοπής προκειμένου να εμπλέξουν τον ΣΥΡΙΖΑ σε σενάρια τρομοκρατίας. Πόσα χρόνια αλήθεια, αναρωτιόταν άλλο στέλεχος χθες το βράδυ, δεν ενέπλεκαν πολλά μέλη του τότε ΠΑΣΟΚ με την τρομοκρατία; Κάποιοι στη ΝΔ είναι αμετανόητοι.

Και γίνεται αυτό, λένε στην Κομουνδούρου, την ώρα που η χώρα μας περνάει μια από τις πιο δύσκολες στιγμές της ιστορίας της. Αυτή την ώρα ορισμένοι στην κυβέρνηση σκέφτονται μόνο πως θα κρατηθούν στην εξουσία. Ερωτηματικό για την Κουμουνδούρου είναι και η στάση του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ.

Τι λένε για το θέμα; Τους βρίσκει σύμφωνους η χθεσινοβραδινή ενέργεια; Επικροτούν τέτοιες μεθόδους κατασυκοφάντησης του πολιτικού τους αντιπάλου; Σε κάθε περίπτωση στον ΣΥΡΙΖΑ γνωρίζουν ότι οι εν λόγο ενέργειες δεν θα σταματήσουν.

Γνωρίζουν επίσης ότι η κυβέρνηση έχει «σύμμαχο» τα μεγάλα ΜΜΕ που περιμένουν στη γωνία κάθε στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ για να παραποιήσουν τις δηλώσεις του. «Αυτή όμως είναι η πραγματικότητα», έλεγε χθες στέλεχος του κόμματος. «Δεν μπορούμε να κάνουμε και πολλά πράγματα. Ίσως να είμαστε πολύ προσεκτικοί στις δημόσιες εμφανίσεις μας και να απαντούμε αμέσως και με σκληρό τρόπο στις όποιες επιθέσεις δεχόμαστε».