Με τον πρόεδρο της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτη Κουβέλη, συναντήθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κώστας Γκιουλέκας.

Ο Κ. Γκιουλέκας ενημέρωσε τον Φ. Κουβέλη για τις προτεραιότητες που θέτει ο συνδυασμός του, ενόψει των εκλογών του Νοεμβρίου, για ένα νέο μοντέλο ανάπτυξης στη Θεσσαλονίκη, με έμφαση στην κοινωνική πολιτική, τη μείωση των ανισοτήτων και την περιβαλλοντική διάσταση.

«Στην προσπάθεια που ξεκινάμε για να φτιάξουμε την καλύτερη δυνατή άμυνα της Θεσσαλονίκης και να την προετοιμάσουμε για ένα μέλλον με ποιότητα που να αφορά όλους, είναι κεντρική μας πεποίθηση ότι, ανεξαρτήτως της πολιτικής αφετηρίας, χρειάζεται η δυναμική όλων όσοι έχουν τη διάθεση να προσφέρουν με θετικό τρόπο και βάζοντας πάνω από όλα το συμφέρον του τόπου μας», δήλωσε ο κ. Γκιουλέκας και πρόσθεσε: «Είναι βέβαιο ότι σε αυτή την διαδρομή που δεν τελειώνει, αλλά ξεκινάει με την πολιτική διαδικασία των αυτοδιοικητικών εκλογών ο Φώτης Κουβέλης, αλλά και συνολικά ο κόσμος της Αριστεράς είναι πολύτιμοι συνομιλητές και συνοδοιπόροι».