Σηκώθηκαν οι τόνοι στο στούντιο του ΣΚΑΪ, με τον Άδωνι Γεωργιάδη της ΝΔ και τον Νίκο Βούτση του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τη βίλα Αμαλίας.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το μόνο κόμμα στον κόσμο που στηρίζει τρομοκράτες», είπε στο Νίκο Βούτση ο Άδωνης Γεωργιάδης και συνέχισε λέγοντας ότι «το κόμμα σας βγάζει ανακοίνωση υπέρ τρομοκρατών, ανακοίνωση για χώρα που βρέθηκαν αντιασφυξιογόνες μάσκες και βόμβες μολότοφ».

«Οδηγείτε τη χώρα σε μία ακραία σύγκρουση, σε εμφύλιο», είπε ο Νίκος Βούτσης για να προσθέσει ότι «αυτά είναι αποκυήματα της φαντασίας σας».

«Πολιτική αντιπαράθεση δεν είναι οι μολότοφ», είπε ο Α. Γεωργιάδης. «Ούτε τα γκλομπ», απάντησε ο Βούτσης για να λάβει την απάντηση του Α. Γεωργιάδη ότι «γκλομπ βρήκατε στη Βίλα Αμαλία».

Ωστόσο η αντιπαράθεση δε σταμάτησε εκεί. Ο Νίκος Βούτσης κατηγόρησε τη Νέα Δημοκρατία ότι δε διαπραγματεύτηκε το μνημόνιο, ότι αύξησε τις τιμές των αγαθών, αλλά και την ανεργία.

Ο κ. Γεωργιάδης ανταπάντησε ότι το μνημόνιο το διαπραγματεύτηκε η ΝΔ, ότι η χώρα έχει το χαμηλότερο πληθωρισμό στην ευρωζώνη, αλλά ότι η ανεργία διπλασιάστηκε, καθώς είναι αδύνατο σε μία χώρα που χρεοκοπούσε να μην αυξηθεί η ανεργία.

Ο κ. Βούτσης συνέχισε την επίθεση, με αποτέλεσμα ο Άδωνης Γεωργιάδης να εκνευριστεί και να του πει: «Θέλετε ο Σαμαράς να επαναδιαπραγματευτεί το μνημόνιο, να μειώσει τα επιτόκια, να αυξήσει την περίοδο χάρητος και να βρει δουλειές σε όλους μέσα σε έξι μήνες! Μήπως θέλετε να σας βρει και γκόμενες ο Σαμαράς;».