Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου και η σύζυγός του Σάρα παρέθεσαν ένα δείπνο το βράδυ της Τετάρτης για τον Έλληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τη σύντροφό του, καθώς και για τον Κύπριο πρόεδρο Νίκο Αναστασιάδη και τη σύζυγό του, στο περιθώριο της Τριμερούς Συνόδου Κορυφής Ελλάδας- Κύπρου-Ισραήλ.

Το ζεύγος Τσίπρα και το ζεύγος Ανστασιάδη κατέφτασαν στην πρωθυπουργική κατοικία στην Ιερουσαλήμ, όπου τους περίμεναν ο Μπενιαμίν Νετανιάχου και η σύζυγός του.

Υποδεχόμενη τη σύντροφο του Αλέξη Τσίπρα, η κυρία Νετανιάχου φάνηκε να έχει απορίες για το όνομά της. «Χαίρομαι που σε βλέπω ξανά. Λοιπόν, το όνομά σου είναι Μπέτυ ή…» ρωτά την κ. Μπαζιάνα, με εκείνη να απαντά: «Μπέτυ!».

Στο σχετικό βίντεο που αναρτήθηκε από το πρωθυπουργικό γραφείο του Ισραήλ στο twitter, η κ. Μπαζιάνα αναφέρεται και με τους δύο τρόπους, Περιστέρα και Μπέτυ. «Ο πρωθυπουργός Νετανιάχου και η σύζυγός του Σάρα παρέθεσαν δείπνο για τον Έλληνα πρωθυπουργό Τσίπρα και τη σύντροφό του Περιστέρα “Μπέτυ” Μπαζιάνα και τον Κύπριο πρόεδρο Αναστασιάδη και τη σύζυγό του Άντρη Μουστακούδη, στην πρωθυπουργική κατοικία στην Ιερουσαλήμ».