Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Βουλή των Εφήβων» που διοργανώνει το Ιδρυμα της Βουλής των Ελλήνων για τον Κοινοβουλευτισμό και τη Δημοκρατία συνεδριάζει σήμερα.

Αναλυτικά:

Στις 10 π.μ. οι εργασίες της ΙΕ’ Συνόδου της Βουλής των Εφήβων κορυφώνονται με τη συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής των Εφήβων

Στις 12 το μεσημέρι στο υπουργείο Εξωτερικών συνάντηση του αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών, Δημήτρη Δρούτσα, με τον πρέσβη της Ιταλίας, Francesco Paolo Trupiano.

Στις 12:30 μ.μ. στη Βουλή, συνάντηση του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου με τον πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Ντάνιελ Σπέκχαρντ.

Στις 12:30 μ.μ. στο υπουργείο Εξωτερικών συνάντηση του αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών, Δημήτρη Δρούτσα, με την πρέσβειρα της Τσεχίας, Hana Mottlova.

Στη 1 μ.μ. στο υπουργείο Εξωτερικών συνάντηση του αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών, Δημήτρη Δρούτσα, τον πρέσβη της Κίνας, Linquan Luo.

Στη 1:30 μ.μ. στο υπουργείο Εξωτερικών συνάντηση του αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών, Δημήτρη Δρούτσα, την πρέσβη Ελβετίας, Paul Koller-Hauser.

Στις 2 μ.μ. στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών (ΠΟΣ),(Κάνιγγος, 6), συνάντηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, με το προεδρείο της ΠΟΣ.

Περιοδεία στη Δράμα, επικεφαλής κλιμακίου της Νέας Δημοκρατίας, πραγματοποιεί σήμερα ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ., βουλευτής Αρκαδίας, Ανδρέας Λυκουρέντζος