Η ευρωβουλευτής του ΛΑΟΣ κυρία Νίκη Τζαβέλλα συναντήθηκε προχθές με τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ και του ανακοίνωσε ότι βρίσκεται στη διάθεσή του εν όψει των εκλογών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. «Η κυρία Τζαβέλλα, σημαντικό στέλεχος, ευρωβουλευτής,ήρθε και με βρήκε και μου είπε πως, αν κρίνει το κόμμα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιαδήποτε θέση. Ακόμη και δημοτική ή περιφερειακή σύμβουλος. Έθεσε δηλαδή τον εαυτό της στην υπηρεσία του κόμματος» επιβεβαίωσε, χθες, ο κ. Καρατζαφέρης, επιμένοντας πάντως ότι δεν πρόκειται να γνωστοποιήσει τον υποψήφιο περιφερειάρχη Αττικής που θα στηρίξει ο ΛΑΟΣ προτού το ΠαΣοΚ ανακοινώσει τον δικό του υποψήφιο.

Παρ΄ ότι αποφεύγει να αποκαλύψει ονόματα, αλλά και τις προθέσεις του για το τι θα πράξει με τον υποψήφιο περιφερειάρχη Αττικής, ο κ. Καρατζαφέρης παραδέχεται ότι στους σχεδιασμούς του περιλαμβάνεται και η κυρία Τζαβέλλα, όπως και ορισμένοι άλλοι, ακόμη και βουλευτές του κόμματος, αλλά δεν περιλαμβάνεται ο… ίδιος: «Όχι, δεν θα είμαι εγώ υποψήφιος. Τελεία και παύλα» αναφέρει, θέλοντας προφανώς να δώσει τέλος στα σενάρια που τον θέλουν υποψήφιο.

«Δεν έχω λόγους να βιάζομαι. Έχω χρόνο ακόμη και ως τον Οκτώβριο. Δεν πρόκειται να κάνω κινήσεις τώρα τις οποίες εν συνεχεία να “διαβάζουν” ο κ.Σαμαράς, η ΝΔ ή το ΠαΣοΚ» συμπληρώνει.

Ο κ. Καρατζαφέρης περιμένει τις υποψηφιότητες που θα υποστηρίξει τόσο η ΝΔ όσο και το ΠαΣοΚ αλλά και η κυρία Μπακογιάννη για να απαντήσει, χωρίς να αποκλείει ότι μπορεί ορισμένες υποψηφιότητες που θα στηρίζονται από τη ΝΔ ή την κυρία Μπακογιάννη να τις στηρίξει και ο ίδιος. Με μία όμως διαφορά, όπως συνηθίζει να λέει. Η κυρία Μπακογιάννη επιδιώκει σύγκρουση με τον κ. Σαμαρά, ενώ ο ΛΑΟΣ θέλει «να πάμε όλοι μαζί ώστε να έχουμε και καλά αποτελέσματα». Αναφορικά με τις θέσεις που πήραν κατά καιρούς τόσο ο κ. Μ. Βορίδης όσο και ο Αδ. Γεωργιάδης, ότι πρέπει ο ΛΑΟΣ να κατεβάσει δικούς του υποψηφίους και τις διαφωνίες που φάνηκε να υπάρχουν ως προς τις υποψηφιότητες και ποιους στηρίζει, ο κ. Καρατζαφέρης δεν αναγνωρίζει, όπως αναφέρει, ούτε διαφωνίες ούτε «ανταρσίες μέσα στο κόμμα».

Πηγή: ΤΟ ΒΗΜΑ