Και νέα συνάντηση απόψε θα έχουν οι διαγραμμένοι από την ΝΔ βουλευτές και μάλιστα σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες στην συνάντηση αυτή θα είναι παραβρίσκεται και ο Π. Καμμένος.

Στην πρωινή σύσκεψη που διήρκεσε 3 ώρες δεν ελήφθησαν οριστικές αποφάσεις καθώς υπήρχαν πολλές ενστάσεις στον τρόπο προσχώρησης στο κόμμα του κ. Καμμένου αλλά και ενστάσεις που αφορούν την δομή που θα έχει το κόμμα αυτό.

Οι βουλευτές που μετείχαν ήταν οι κύριοι Κ. Μαρκόπουλος, Δ. Σταμάτης, Π. Μελάς, Μ. Γιαννάκης, Σπ. Γαληνός και οι κυρίες Ε. Κουντουρά, Μ. Ιατρίδου και Μ. Κόλια.

Από την σύσκεψη απουσίαζε ο Χ. Ζώης ο οποίος θα ανακοινώσει στα τέλη της εβδομάδας τις τελικές του αποφάσεις, ενώ ο Γ. Βλάχος δήλωσε πως δεν θα προσχωρήσει στο κόμμα. Αποστάσεις κρατούν και ο Κ. Γιουλέκας όπως διαφάνηκε από την δήλωση του στο 24h.gr αλλά και η κ. Ε. Βόζεμπεργκ.

Πάντως αν τελικά συμπληρωθεί ο αριθμός των 10 βουλευτών που θα προσχωρήσουν στο κόμμα του κ. Καμμένου αυτό συγκροτεί κοινοβουλευτική ομάδα με όλα τα ειδικά προνόμια που θα έχει σύμφωνα με τον κανονισμό της Βουλής.

Αγκάθι πάντως φαίνεται να είναι για αρκετούς από τους διαγραφέντες βουλευτές το ποιός θα είναι τελικά ο αρχηγός του νέου κόμματος.