Το «λιβελλογράφημα» του Νίκου Καρανίκα «κατά της ΛΑ.Ε.» σχολιάζει το κόμμα με ανακοίνωσή του. Αφορμή αποτέλεσε μια ανάρτηση του συμβούλου του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με αφορμή την επίσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ στη Μακρόνησο.

«Ο Ν. Καρανίκας δεν υπάρχει. Απλώς υπογράφει τον λίβελλο κατά του κόμματός μας και άλλων ριζοσπαστικών δυνάμεων. Αυτός που υπάρχει και συνέταξε το ρυπαρογράφημα είναι ο Αλ. Τσίπρας, δείχνοντας, έτσι, τον πανικό και τα αδιέξοδά του. Και κυρίως, αποκαλύπτοντας ότι ο φόβος του, ο πραγματικός εφιάλτης γι’ αυτόν και το σύστημα που υπηρετεί, είναι κυρίως, αν όχι μόνο, η ΛΑ.Ε. Χαιρετίσματα, λοιπόν, στην εξουσία!», αναφέρεται στο σχόλιο της Λαϊκής Ενότητας.

Στην ανάρτησή του στο Facebook, ο κ. Καρανίκας είχε γράψει, μεταξύ άλλων: «Η αριστερά χθες στην Μακρόνησο… πάνω από 2000 μέλη και φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ. Ουρλιάζουν οι αριστεριστές της λαεν και της ανταρσυα ενώ θα έπρεπε να ντρέπονται, όχι μόνο γιατί δεν είναι σε θέση να τιμήσουν την ιστορία και τους προγόνους τους, αλλά γιατί σήμερα στέκονται δίπλα στην ΝΔ και την διαπλοκή».

lae