Τι έπαθε ο Σαμαράς Πέμπτη μεσημέρι και έστελνε μηνύματα αγάπης στον Γ. Μανώλη; Πολύ απλό. Έμαθε ότι ο Π. Τατούλης του πρότεινε την θέση του αντιπεριφεριάρχη.

Προφανώς η Ρηγίλλης τρόμαζε και ο Α. Σαμαράς θυμήθηκε ξανά τον φίλο του στον οποίο είχε υποσχεθεί την υποψηφιότητα για την περιφέρεια Πελοποννήσου αλλά ξέχασε να τον ενημερώσει ότι άλλαξε γνώμη και κατεβάζει τον νομάρχη Μεσσηνίας κ. Δράκο.

Έτσι ντάλα μεσημέρι στην Λέσβο ο Α. Σαμαράς έσπευδε να προλάβει… Για να ηρεμήσει πάντως η Ρηγίλλης το newsbeast.gr είναι σε θέση να γνωρίζει ότι ο Γ. Μανώλης έχει ήδη απαντήσει αρνητικά στον Π. Τατούλη λέγοντας ότι δεν θα έκανε ποτέ κακό στην παράταξη του ακόμα κι αν η παράταξη του τον πούλησε χωρίς καν εξηγήσεις.

Για την ιστορία στις τελευταίες δημοσκοπήσεις ο Γ. Μανώλης «παίρνει» την Πελοπόννησο με πολύ σημαντικά ποσοστά διείσδυσης στους άλλους χώρους… Προηγείται και του κ. Δράκου αφού παίρνει το 56% του ΛΑΟΣ , το 25% του ΚΚΕ το 21,4 του ΠΑΣΟΚ και το 14,8 του ΣΥΝ. Γιατί η Ρηγίλλης δεν τον επέλεξε τελικά; Άγνωστο εκτός αν ισχύει το «μωραίνει κύριος…»