Τελευταία ημέρα η σημερινή της επίσημης επίσκεψης του Προέδρου της Δημοκρατίας στο Αζερμπαϊτζάν. Ο Κάρολος Παπούλιας θα συναντηθεί σήμερα με μέλη της ελληνικής κοινότητας και θα κηρύξει μαζί με τον ομόλογό του τις εργασίες του 4ου Ελληνο-Αζερικού επιχειρηματικού φόρουμ. Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας θα επιστρέψει στις 7 η ώρα στην Αθήνα.

Στο Βερολίνο βρίσκεται σήμερα ο πρόεδρος της Βουλής, Φίλιππος Πετσάλνικος. Στις 11:00 θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Ομοσπονδιακής Βουλής Norbert Lammert. Στις 14:00 θα μιλήσει στην Ολομέλεια της Επιτροπής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων του Bundestag και στις 17:00 θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας Christian Wulff.

Την Αιτωλοακαρνανία επισκέπτεται σήμερα ο υπουργός Δικαιοσύνης Χάρης Καστανίδης. Στις 11:30 θα συναντηθεί στο Διοικητήριο με φορείς και στη συνέχεια θα δει τον δήμαρχο του Αγρινίου Παύλο Μοσχολιό. Στις 2:15 θα δώσει συνέντευξη Τύπου. Στις 20:00 ομιλία του υπουργού με θέμα: «Η δικαιοσύνη ως προϋπόθεση εξόδου από την κρίση».

Σε 24ωρη απεργία οι συμβασιούχοι των ΟΤΑ στο νομό Αττικής. Στις 10:00 προγραμματίζεται συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Κοτζιά.

Συνεχίζουν την επίσχεση εργασίας οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ.

Στις 10:00 επίσκεψη του υφυπουργού Οικονομικών Δημήτρη Κουσελά στο συνοριακό Τελωνείο των Κήπων. Στις 12:30 θα συναντηθεί στο Εμπορικό Επιμελητήριο Αλεξανδρούπολης με τους προϊσταμένους των ΔΥΟ, των Τελωνείων, και του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Στις 13:15 στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση ομιλία του υφυπουργού Υποδομών Σπύρου Βούγια στο συνέδριο Καινοτομίας με τίτλο: «Μπορεί η Ελλάδα να βγει από την κρίση χωρίς επενδύσεις στην ευρυζωνικότητα;», που διοργανώνει το περιοδικό «Economist».

Στις 18:30 εκδήλωση στο Επιμεληρήριο Αρκαδίας για το πρόγραμμα «Εξωστρέφεια-Ανταγωνιστικότητα των Επιχειρήσεων».

Στις 19:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης εκδήλωση-ομιλία διοργανώνουν ο Δικηγορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης και το ΕΒΕΘ με θέμα: «Πτώχευση κράτους ή περί απολογίας του Adam Smith» και ομιλητή τον Λάμπρο Κατσίρη, ομότιμο καθηγητή Νομικής Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και αντεπιστέλλοντος μέλους της Ακαδημίας Αθηνών.