Στις Βρυξέλλες βρίσκεται σήμερα, για δεύτερη μέρα, ο πρόεδρος της Βουλής Φίλιππος Πετσάλνικος, για τη διάσκεψη προέδρων των Κοινοβουλίων της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ο κ. Πετσάλνικος θα παρέμβει στη συζήτηση που θα γίνει για την οικονομική κρίση στην Ευρώπη και το «ευρωπαϊκό εξάμηνο».

Επίσημη επίσκεψη στο Αζερμπαϊτζάν, πραγματοποιεί από χθες, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας. Σήμερα το πρωί θα γίνει δεκτός από τον πρόεδρο της χώρας Ilham Aliyev και θα υπογράψουν συμφωνίες μεταξύ Ελλάδας-Αζερμπαϊτζάν.

Σε δημόσια διαβούλευση έβαλε το υπουργείο Υποδομών την πρόταση για την αναμόρφωση του θεσμικού πλαισίου χορήγησης αδειών σε υποψήφιους οδηγούς. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν τις παρατηρήσεις τους έως τις 11 Απριλίου 2011. Από σήμερα αναρτάται στον ιστότοπο του υπουργείου και η ύλη των βιβλίων για τους υποψήφιους οδηγούς.

Σε 24ωρη απεργία σήμερα οι εργαζόμενοι στο ραδιοφωνικό και τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

Συνεχίζουν και σήμερα την επίσχεση εργασίας οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ.

Σε 24ωρη απεργία οι συμβασιούχοι στην τοπική αυτοδιοίκηση. Τετράωρη στάση εργασίας, από τις 11, του μόνιμου προσωπικού. Στις 12 προγραμματίζουν συγκέντρωση στην πλατεία Κοτζιά και πορεία στη Βουλή.

Στις 12:00 στο Ινστιτούτο Μεσογειακών Δασικών Οικοσυστημάτων και Τεχνολογίας Δασικών Προϊόντων συνέντευξη Τύπου της υπουργού Περιβάλλοντος Τίνας Μπιρμπίλη για την παρουσίαση της ανάρτησης των πρώτων δασικών χαρτών της Πεντέλης, Νέας Πεντέλης και Μαραθώνα.

Στις 18:30 μ.μ. στην Ιερισσό της Χαλκιδικής, ομιλία του επικεφαλής της Κ.Ο. του Συνασπισμού Αλέξη Τσίπρα, για τα μεταλλεία.