Επίσημη επίσκεψη στο Αζερμπαϊτζάν πραγματοποιεί από σήμερα έως τις 6 Απριλίου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας.

Στην Αθήνα φτάνει σήμερα τεχνικό κλιμάκιο της τρόικας, το οποίο θα ελέγξει τα νέα οικονομικά μέτρα ύψους πλέον των 25 δισ. ευρώ, που θα παρουσιάσει η κυβέρνηση.

Συνεχίζουν και σήμερα την 10ήμερ απεργία τους οι εργαζόμενοι στα Ελληνικά Πετρέλαια.

Σε επίσχεση εργασίας βρίσκονται από σήμερα οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ.

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις οι εργαζόμενοι στο Αθηναϊκό και το Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων με στάσεις εργασίας έως και την Τετάρτη 6 Απριλίου 9-12 το πρωί, 2-5 το απόγευμα και 9-12 το βράδυ.

Στις 13:30 στο Επιμελητήριο Αρκαδίας συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση του προγράμματος: «Εσωστερέφεια-Ανταγωνιστικότητα Επιχειρήσεων».

Στις 17:30 μ.μ. στο Κέντρο Επιστημών, Μουσείο Τεχνολογίας-ΝΟΗΣΙΣ στη Θεσσαλονίκη, ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής Βορείου Ελλάδος (ΣΕΠΒΕ) και η Τεχνόπολη Θεσσαλονίκης, διοργανώνουν εκδήλωση με θέμα την παρουσίαση της ερευνητικής δουλειάς του Ερευνητικού Οργανισμού για την Ατομική Ενέργεια (CERN) για τη διερεύνηση της δημιουργίας του Σύμπαντος. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Στις 20:00 στο Τρικούπειο Πολιστιστικό Κέντρο στο Μεσολόγγι, τα εγκαίνια της ομαδικής έκθεσης φωτογαρφίας με τίτλο: «ΦΩΤΟγραφίζοντας ΛΕΜΕ για το Μεσολόγγι». Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 30 Απριλίου και η είσοδος είναι ελεύθερη.