Συνεχίζουν και σήμερα την απεργία τους οι γιατροί του ΙΚΑ ενώ σε 24ωρη απεργία προχωρούν και οι νοσοκομειακοί γιατροί. Συλλαλητήριο στα Προπύλαια και πορεία στη Βουλή διοργανώνουν στις 12:30 το μεσημέρι δάσκαλοι και καθηγητές που βρίσκονται σήμερα σε 24ωρη απεργία αντιδρώντας μεταξύ άλλων στις συγχωνεύσεις σχολικών μονάδων και στις μειώσεις μισθών

Στις 12:30 στα γραφεία της Δημοκρατικής Αριστεράς ο πρόεδρος του κόμματος Φώτης Κουβέλης έχει συνάντηση με τον γενικό γραμματέα του ΑΚΕΛ Αντρο Κυπριανού. Στις 13:00 στη Βουλή θα έχει συνάντηση με τον κ. Κυπριανού ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου. Στις 14:00 ο κ. Κυπριανού θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια.

Στις 13:00 συνεδριάζει στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ ο Κοινοβουλευτικός Τομέας Εργασίας για την Εργασία και την Κοινωνική Ασφάλιση με διευρυμένη σύνθεση, προκειμένου οι βουλευτές να ενημερωθούν από την πολιτική ηγεσία του υπουργείου για το νομοσχέδιο «Αναμόρφωση του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας (ΣΕΠΕ) και άλλες διατάξεις», καθώς και για τα Τοπικά Ολοκληρωμένα Προγράμματα Στήριξης και Απασχόλησης.

Στις 14:00 στη Βουλή συνεδριάζει υπό τον πρωθυπουργό το υπουργικό συμβούλιο.

Στις 15:00 στο Προεδρικό Μέγαρο ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας θα συναντηθεί με τον προέδρο του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού Γιώργο Καρατζαφέρη.

Στις 17:00 συνάντηση του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου με την ομάδα εργασίας της οποίας προΐσταται ο Ιταλός αρχιτέκτονας Renzo Piano, η οποία θα του παρουσιάσει το πρόγραμμα εκπόνησης των μελετών για την ανάπλαση του Φαληρικού Μετώπου που αποτελεί δωρεά του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος». Στη συνάντηση θα μετέχουν επίσης, η υπουργός Περιβάλλοντος Τίνα Μπιρμπίλη, ο υπουργός Υποδομών Δημήτρης Ρέππας, ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού, Παύλος Γερουλάνος και ο αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος Νίκος Σηφουνάκης.