Στις 12 το μεσημέρι σήμερα συνεδριάζει η Εκτελεστική Γραμματεία της Νέας Δημοκρατίας υπό τον πρόεδρο του κόμματος Αντώνη Σαμαρά.

Την ίδια ώρα στα κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του κόμματος Μιχάλης Καρχιμάκης συναντάται με τον γενικό γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΑΚΕΛ Αντρο Κυπριανού.

Επίσης στις 12:00 στο Δημαρχείο-Πινακοθήκη του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, στην κεντρική πλατεία της πόλης, συνέντευξη Τύπου για το πρόγραμμα των φετινών εορταστικών εκδηλώσεων για την «Εξοδο του Μεσολογγίου», αλλά και τις προτάσεις της Δημοτικής Αρχής για την αναβάθμισή τους.

Στις 14:00 στο Προεδρικό Μέγαρο, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας θα δεχθεί τον πρόεδρο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Φιλοσοφικής Εταιρείας.

Στις 16:30 στο ξενοδοχείο Hilton συνέντευξη Τύπου του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου και του προέδρου της Ομάδας των Σοσιαλιστών Δημοκρατών του Ευρωπαϊκού Κοινοβούλιου και Γερμανού ευρωβουλευτή Μάρτιν Σούλτζ.

Στις 17:30 μ.μ. στην Αθήνα, ομιλία του Γιώργου Παπανδρέου στη συνεδρίαση της Ομάδας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

Στη Ρόδο μεταβαίνει σήμερα ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης

Απεργιακός αναβρασμός επικρατεί από σήμερα στο χώρο της Υγείας με 48ψρη απεργία από τους γιατρούς του ΙΚΑ ενώ ακολουθούν κινητοποιήσεις των νοσοκομειακών γιατρών αλλά και των εργαζομένων στα δημόσια νοσοκομεία.