Συνάντηση με την υπουργό Περιβάλλοντος Τίνα Μπιρμπίλη έχουν σήμερα οι 13 Περιφερειάρχες της χώρας με αντικείμενο θέματα του υπουργείου που άπτονται των αρμοδιοτήτων των Περιφερειών. Αμέσως μετά το τέλος της συνάντησης, στις 12:30 θα ακολουθήσει η συνεδρίαση της Διοικούσας Επιτροπής της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας υπό την προεδρεία του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Σγουρού.

Στις 9:45 ο υπουργός Εξωτερικών Δ. Δρούτσας θα συναντηθεί σήμερα με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Ευάγγελο Βενιζέλος στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Στις 11:00 η υπουργός Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου θα έχει σύσκεψη με την Ελληνική Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας σχετικά με την εξέλιξη της κατάστασης στην Ιαπωνία.

Την ίδια ώρα συνεδριάζει η Διοικούσα Επιτροπή της Δημοκρατικής Συμμαχίας ενόψει της πρώτης προσυνεδριακής Συνδιάσκεψης που θα γίνει το Σάββατο στο ΣΕΦ.

Στις 12:00 ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης επισκέπτεται τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών Ιερώνυμο στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών.

Στις 12:30 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας θα μεταβεί στην 114 Πτέρυγα Μάχης στην Τανάγρα. Στη συνέχεια, στις 19:30 το απόγευμα ο κ. Παπούλιας θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας
του Ιράκ Jalal Talabani.

Στις 13:30 η υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Λούκα Κατσέλη θα παρευρεθεί στην εγκατάσταση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΜΕΔ, στα γραφεία του Οργανισμού.