Την Ολομέλεια της Βουλής ενημερώνει στις 10:00 π πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου για τα αποτελέσματα της Άτυπης Συνόδου Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Στις 11:30 συνεδριάζει το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΚΕ στα γραφεία της Ένωσης (Γενναδίου 8 & Ακαδημίας). Μεταξύ των θεμάτων που θα συζητηθούν είναι τα εξής: Ενημέρωση του Δ.Σ. από τον πρόεδρο Νικήτα Κακλαμάνη για τα τρέχοντα ζητήματα, διατύπωση γνώμης επί του Προεδρικού Διατάγματος για «Περιφερειακές Ενώσεις Δήμων και Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας».

Στις 12:00 συνέντευξη Τύπου της Ακαδημίας Αθηνών για την παρουσίαση του προγράμματος «Εκπαίδευση και Επαγγελματική Κατάρτιση Νέων Μεταφραστών της Ελληνικής Λογοτεχνίας».

Στις 13:30 ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, θα γίνει δεκτός από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια.

Στις 17:30 συζήτηση στην Ένωση Ανταποκριτών Ξένου Τύπου με θέμα την έξοδο της Ελλάδας από την κρίση με πρακτικούς και εφαρμόσιμους τρόπους. Διοργανωτής η ομάδα «Οικονομικών, Δημοσιονομικών και Τραπεζιτικών Θεμάτων» [“Economics, Finance & Banking”] του Συνδέσμου Αποφοίτων Βρετανικών Πανεπιστημίων – BGS.

Μισή ώρα αργότερα, στις 18:00, στο γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» παρουσιάζεται το νέο βιβλίο του συγγραφέα του Λευτέρη Καπώνη με τίτλο «Πόρτο Λεόνε». Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν νέοι και παλαίμαχοι άσοι του Ολυμπιακού και θα προλογίσει ο αντιπρόεδρος του Ο.Σ.Φ.Π. Νίκος Καραχάλιος.