Στις 11:30 συγκαλείται στις Βρυξέλλες η έκτακτη Σύνοδος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, με τη συμμετοχή και του Γιώργου Παπανδρέου.

Στις 17:00 ο πρωθυπουργός θα συμμετάσχει στην άτυπη Σύνοδο Κορυφής των ηγετών των κρατών – μελών της Ευρωζώνης.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις τίθενται σε ισχύ σήμερα από τις 21:00 έως τις 06:30 αύριο στη συμβολή της Λεωφόρου Αθηνών με τη Λεωφόρο Κηφισού, λόγω εργασιών.

Αρχίζουν σήμερα οι καταθέσεις μαρτύρων στον αθλητικό εισαγγελέα σχετικά με την υπόθεση των επίμαχων κασετών από το χώρο του ποδοσφαίρου.

Προθεσμία για να δικαστούν σήμερα έλαβαν από το Μονομελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο οι δύο γυναίκες συνοδοί των μεταναστών-απεργών πείνας, που συνελήφθησαν ύστερα από καταγγελίες του διευθυντή της Παθολογικής Κλινικής του «Ερυθρού Σταυρού». Οι δύο γυναίκες κατηγορούνται για επικίνδυνη σωματική βλάβη τελεσθείσα δια παραλείψεως κατά συναυτουργία και παράνομη βία, καθώς φέρονται να εμπόδισαν τους μετανάστες να λάβουν τροφή

Τριήμερο bazaar στο Πωλητήριο του Μουσείου Μπενάκη (Πειραιώς 138), από σήμερα έως και την Κυριακή 13 Μαρτίου με επιλεγμένα βιβλία, αντικείμενα και καταλόγους παλαιότερων εκθέσεων, τα οποία θα προσφερθούν σε τιμές μειωμένες από 40% έως 60%