Διαψεύδει με κατηγορηματικό τρόπο η Ραλλία Χρηστίδου τα όσα αναφέρθηκαν σχετικά με «επεισόδια» που σημειώθηκαν από φίλους του Στέφανου Κασσελάκη στην Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Καλλιθέας.

Στην ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναδημοσίευσε την ανακοίνωση στελεχών της ΟΜ Καλλιθέας του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία διαψεύδει τις πληροφορίες περί προπηλακισμών και αναφέρει πως «μεταξύ 2 μελών της ΟΜ Καλλιθέας, γνωστοί και οι δύο στην οργάνωση, ο ένας υποστηρικτής του υποψηφίου προέδρου Σωκράτη Φάμελλου και ο άλλος μέλος του Συντονιστικού της ΟΜ Καλλιθέας ήρθαν σε ένταση και επενέβησαν τα μέλη για να εκτονωθεί», χαρακτηρίζοντας το συγκεκριμένο ρεπορτάζ ως «ανακριβές».

«Μεταξύ 2 μελών της ΟΜ Καλλιθέας , γνωστοί και οι δύο στην οργάνωση ο ένας υποστηρικτής του υποψηφίου προέδρου Σωκράτη Φάμελλου και ο άλλος μέλος του Συντονιστικού της ΟΜ Καλλιθέας ήρθαν σε ένταση και επενέβησαν τα μέλη για να εκτονωθεί», αναφέρει στην ανάρτησή της, χαρακτηρίζοντας το συγκεκριμένο ρεπορτάζ ως «ανακριβές».

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Το ρεπορτάζ του Νίκου Σβέρκου είναι απολύτως ανακριβές. Μεταξύ 2 μελών της ΟΜ Καλλιθέας , γνωστοί και οι δυο στην οργάνωση ο ένας υποστηρικτής του υποψηφίου προέδρου Σωκράτη Φάμελλου και ο αλλος μέλος του Συντονιστικού της ΟΜ Καλλιθεας ήρθαν σε ένταση και επενέβησαν τα μέλη για να εκτονωθεί. Δηλώνουμε κατηγορηματικά τα περι προπηλακισμών από οποιαδήποτε μεριά είναι απολύτως ανακριβή.

Πέγκυ Καιανά
Μέλος της ΟΜ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ και
Μέλος της Κεντρικής Επιτροπης

Κατσογιάννη Ερασμία
Μέλος της ΟΜ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Γραμμένου Άννα Μαρία
Μέλος ΟΜ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Τάσος Μουράτης
Μέλος ΟΜ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ».