Σε εξέλιξη βρίσκεται συνάντηση της υπουργού Εργασίας, Νίκης Κεραμέως με βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας στη βουλή στο πλαίσιο της ενημέρωσης για τα θέματα της αρμοδιότητάς της αλλά και για να ακούσει πιθανές παρατηρήσεις από τους συναδέλφους της.

Σε δηλώσεις της στο περιστύλιο προσερχόμενη στη βουλή ερωτηθείσα από δημοσιογράφους εάν η συνάντηση γίνεται για να εκτονωθεί το κλίμα μετά τη διαγραφή Σαλμά απάντησε αρνητικά και πρόσθεσε: «Συναντήσεις κάνουμε πάντα με τους βουλευτές, άλλωστε πολλές προτάσεις προέρχονται από τους ίδιους. Πρόκειται για γόνιμες συζητήσεις τις οποίες πάντα επιδίωκα».

«Ακούμε τη βάση μέσω αυτή μας μεταφέρουν τα ερεθίσματα των πολιτών» ανέφερε χαρακτηριστικά η υπουργός Εργασίας.

Τον κύκλο τον επαφών αυτών είχε ανοίξει προ ημερών ο υπουργός Δικαιοσύνης, Γιώργος Φλωρίδης καθώς μαζί με τον υφυπουργό Γιάννη Μπούγα είχαν συναντηθεί με 25 βουλευτές, όπου μεταξύ άλλων συζήτησαν για το νέο δικαστικό χάρτη και τις πρωτοβουλίες που λαμβάνονται για την επιτάχυνση στην απονομή της δικαιοσύνης.

Με την επιστροφή του από τις ΗΠΑ ο πρωθυπουργός αναμένεται να έχει συναντήσεις με βουλευτές, οι οποίες και θα πυκνώσουν ενόψει της μεγάλης γιορτής που οργανώνει η Νέα Δημοκρατία στη Ρηγίλλης για τα 50 χρόνια από την ίδρυσή της.