Επίθεση κατά του Στέφανου Κασσελάκη εξαπέλυσε ο Χρήστος Σπίρτζης, υποστηρίζοντας ότι ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν υπηρέτησε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αλλά τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Μιλώντας στο Attica TV δήλωσε: «Εγώ δεν τσιμπάω. Δε θα μπω στο οπαδικό παιχνίδι του Στέφανου Κασσελάκη. Αυτό είναι για το ποδόσφαιρο. Εδώ αναμετριούνται πολιτικές ιδέες, πολιτικές απόψεις και συγκεκριμένη πολιτική τακτική και πρακτική».

«Ο Στέφανος Κασσελάκης μέχρι τώρα έχει υπηρετήσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη και όχι το κόμμα του και τον χώρο του. Έχει συνεχώς διατυπώσει απόψεις που τις αναιρεί την ίδια ή την επόμενη ημέρα. Έχει διαιρέσει το κόμμα, έχει μιλήσει για μαύρα χρήματα σε σχέση με τον πρώην πρόεδρο και πρώην πρωθυπουργό, τον Αλέξη Τσίπρα, έχει θίξει συντρόφους του, λέγοντας ότι θα φύγουν να πάνε σε ένα άλλο κόμμα με πρόεδρο που θα ορίσει η διαπλοκή. Έχετε ξαναδεί εσείς τέτοιο πρόεδρο;», είπε χαρακτηριστικά.

Έπειτα πρόσθεσε: «Δεν πρέπει να κάνουμε τα λάθη που κάναμε στην προηγούμενη εκλογή προέδρου, πρέπει να γίνει συνέδριο να κατατεθούν πολιτικές απόψεις, πολιτικά πλαίσια».