O λόγος που μπαίνω στην κούρσα για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ είναι για να βάλω πλάτη και για να πέσει η κυβέρνηση του Μητσοτάκη, θα πρέπει να μπούμε όλοι γρήγορα στη μάχη, τόνισε, σε δηλώσεις του, ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Απόστολος Γκλέτσος.

«Ο κ. Κασσελάκης δεν έχει σχέση ούτε με την πολιτική ούτε με την Αριστερά. Ο λόγος που τον στήριξα τους πρώτους 3 μήνες ήταν διότι προσπαθούσαμε να βρούμε αρχηγό τότε. Έκανα όμως απολύτως λάθος εκτίμηση που τον στήριξα. Για την ακρίβεια, βγήκα και του μίλησα σε προσωπικό επίπεδο. Θέλω να είναι υποψήφιος πρόεδρος όμως. Για να δουν όλοι στην εκλογική βάση του ΣΥΡΙΖΑ γιατί έκαναν λάθος που τον εξέλεξαν πέρυσι. Εάν επανεκλεγεί ο Κασσελάκης θα πάω σπίτι μου και δεν θα ξανασχοληθώ με την πολιτική, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά στον ΣΥΡΙΖΑ», είπε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Παράλληλα, δήλωσε ότι «το μεγαλύτερο λάθος του Στέφανου είναι ότι έκανε καθημερινή επίδειξη πλούτου και ευμάρειας από κανάλι σε κανάλι, χωρίς κανένα απολύτως πολιτικό πρόγραμμα. Δημοσιονομικά μόνο αν αθροίσει κανείς τα όσα έδινε από εδώ και από εκεί, βγαίναμε έξω. Επίσης, δεν ερχόταν ποτέ στα κομματικά όργανα, ενώ είχε για μόνιμη τακτική να κατηγορεί τον Αλέξη Τσίπρα για υπονόμευση».

Τέλος, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, δεν έκρυψε την προσωπική του εκτίμηση για τον Παύλο Πολάκη, τον οποίον όπως είπε «τον θέλω με τα χίλια για πρόεδρο».