Κατά του Παύλου Πολάκη στρέφεται ο Άδωνις Γεωργιάδης σε ανάρτησή του στο Χ, με αφορμή όσα γίνονται στον ΣΥΡΙΖΑ τις τελευταίες ημέρες.

«Αφού ο Στέφανος δεν έδιωξε όταν έπρεπε τον Παύλο, ο Παύλος χθες έδιωξε τον Στέφανο μόλις βρήκε την ευκαιρία…», σχολίασε, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Υγείας.

Η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη για τον Παύλο Πολάκη:

Στην ομιλία του στην ΚΕ ο @pavpol2222 που θέλει να γίνει και αρχηγός του @syriza_gr μίλησε για τις ενστάσεις που είχε για το νόμο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών κλπ αλλά για να θυμηθούμε λίγο εκείνη την βραδιά, τότε δεν είχε τολμήσει να τα πει αλλά απείχε επικαλούμενος ένα «χειρουργείο» που υποτίθεται ότι είχε εκείνη την ώρα και λόγω αυτού δεν «πρόλαβε» να πάει στην Βουλή. Και μόνον όταν τον ξεμπρόστιασα ότι είπε ψέματα και πάλι στον Ελληνικό Λαό, έβγαλε ανακοίνωση με τις ενστάσεις του… τόσο «γενναίος»… αν διαφωνούσες κ. Πολάκη έπρεπε να πας να τα πεις εκεί που ο Λαός σε όρισε στην Βουλή όχι να κοροϊδεύεις… φυσικά τότε και ο @skasselakis απέδειξε ότι δεν κάνει για Αρχηγός διότι ενώ είχε βάλει κομματική πειθαρχία και είχε πει ότι για αυτόν η θετική ψήφος είναι αυτονόητη για κάθε βουλευτή της Αριστεράς κλπ όταν ο Πολάκης δεν πήγε, αντί να τον στείλει σπίτι του το προσπέρασε από φόβο, έτσι αφού ο Στέφανος δεν έδιωξε όταν έπρεπε τον Παύλο, ο Παύλος χθες έδιωξε τον Στέφανο μόλις βρήκε την ευκαιρία…