Ο Απόστολος Γκλέτσος δήλωσε «παρών» στη διαδικασία εκλογής νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ μετά τη χθεσινή υπερψήφιση της πρότασης μομφής σε βάρος του Στέφανου Κασσελάκη στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος.

«Δηλώνω παρών στη διαδικασία για την εκλογή προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, με μεγάλη συγκίνηση και υψηλό αίσθημα ευθύνης, για την αριστερά και την Πατρίδα», έγραψε ο Απόστολος Γκλέτσος στον λογαριασμό του στο Facebook και όπως ήταν αναμενόμενο η ανάρτηση συγκέντρωσε πολλά σχόλια.

Δηλώνω παρών , στην διαδικασία για την εκλογή προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ , με μεγάλη συγκίνηση και υψηλό αίσθημα ευθύνης , για την αριστερά και την Πατρίδα . . .

Posted by Απόστολος Γκλέτσος on Sunday, September 8, 2024

Ένας χρήστης έκανε λόγο για «αριστερούς της καρέκλας», υπενθυμίζοντας ότι «εκλέξαμε πρόεδρο πριν από έναν χρόνο», με τον Απόστολο Γκλέτσο να του απαντά: «της καρέκλας σε μένα? !?….για ενημερώσου καλύτερα…».

Ένας άλλος σχολιαστής σημείωσε: «Στο πολιτικό σκηνικό της τελευταίας εικοσαετίας ουδείς πολιτικός δικαιούται να μιλά για πατρίδα. Ολοι εκλεγμένοι και μη έφεραν αυτή την πατρίδα που όλοι επικαλείστε στο χάλι και την κατάντια που είναι σήμερα».

«Τι εννοείς δεν έχω δικαίωμα να ομιλώ για πατρίδα γιατί ?…», ήταν η αντίδραση του Απόστολου Γκλέτσου.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με τις αποφάσεις της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, η επόμενη συνεδρίαση του συγκεκριμένου οργάνου αναμένεται να πραγματοποιηθεί εντός των επόμενων δεκαπέντε ημερών, όπου θα συζητηθούν λεπτομερώς οι όροι διεξαγωγής του έκτακτου συνεδρίου. Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, θα κατατεθούν επίσημα οι υποψηφιότητες για τη νέα ηγεσία και θα καθοριστεί το προγραμματικό πλαίσιο που θα ακολουθήσει το κόμμα στην επόμενη φάση.