Με ανάρτησή του στα social media ο Απόστολος Γκλέτσος δήλωσε «παρών» στην εκλογική διαδικασία για τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Το βράδυ της Κυριακής (08.09.2024), και λίγες ώρες μετά την υπερψήφιση της πρότασης μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη ο Απόστολος Γκλέτσος θέλησε να δηλώσει «παρών», «με μεγάλη συγκίνηση και υψηλό αίσθημα ευθύνης για την Αριστερά και την πατρίδα», όπως έγραψε χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του στο Facebook.

Δηλώνω παρών , στην διαδικασία για την εκλογή προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ , με μεγάλη συγκίνηση και υψηλό αίσθημα ευθύνης , για την αριστερά και την Πατρίδα . . .

Posted by Απόστολος Γκλέτσος on Sunday, September 8, 2024

Ό ίδιος σε προηγούμενη ανάρτηση του σχολιάζοντας τα τεκταινόμενα στον ΣΥΡΙΖΑ έγραφε: «…ας ηρεμήσουμε, ας κάνουμε την αυτοκριτική του ο καθένας και σοβαρά να δούμε τι μπορεί να σωθεί , για να φύγουμε μπρος… ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, είμαστε αριστεροί, είμαστε όλοι μαζί…».

Μάλιστα σε σχόλια στην ανάρτηση του αυτή αναφέρθηκε και στον Στέφανο Κασσελάκη λέγοντας: «Ο Κασσελάκης ήταν όντως κάτι που δεν μας άξιζε, όμως δεν έγινε από μόνος του πρόεδρος, ψηφίστηκε με δημοκρατικές διαδικασίες γι’ αυτό τέλος το μίσος, ας διορθώσουμε το λάθος και προχωράμε αν είμαστε άξιοι…», διευκρινίζοντας πως «και εγώ τον ψήφισα την δεύτερη Κυριακή αργότερα μας έδειξε τι είναι».