«Να κάνει δηλώσεις ο κ. Κασσελάκης, απλώς πριν τις κάνει να ανοίγει κανένα βιβλίο, κανένα διαδίκτυο» προέτρεψε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ η Ντόρα Μπακογιάννη, με αφορμή τις δηλώσεις του για τον ΒΟΑΚ, με τον κ. Κασσελάκη να απαντά: «δεν θα με πιάσει στον ύπνο λόγω της ημέρας» καθώς νωρίτερα το απόγευμα αντάλλαξαν γαμήλιους όρκους με τον σύντροφό του, Τάιλερ Μάκμπεθ.

Τα «καρφιά» της Ντόρας Μπακογιάννη

Η Ντόρα Μπακογιάννη, μιλώντας στο Zarpa Radio 89,6, αναρωτήθηκε τι γνωρίζει ο κ. Κασσελάκης για τον ΒΟΑΚ και τον προέτρεψε να «ανοίγει κανένα βιβλίο» πριν κάνει πολιτικές δηλώσεις: «O κ. Κασσελάκης ανακάλυψε τον ΒΟΑΚ. Μας ανήγγειλε ότι κάνουνε, λέει, τον ΒΟΑΚ με διόδια. Από πού ήρθε ακριβώς ο κ. Κασσελάκης; Ξέρει ο κ. Κασσελάκης στην Αμερική κανένα δρόμο που να μην πληρώνουν διόδια; Ξέρει κανέναν δρόμο αυτού του επιπέδου και αυτών των απαιτήσεων; Ήδη με τα διόδια ο ελληνικός προϋπολογισμός θα δίνει για τον ΒΟΑΚ 100 εκατομμύρια τον χρόνο. Να κάνει δηλώσεις ο κ. Κασσελάκης, απλώς πριν τις κάνει να ανοίγει κανένα βιβλίο, κανένα διαδίκτυο. Ακόμα κι ο εγγονός μου το ανοίγει αυτό το διαδίκτυο», είπε η κυρία Μπακογιάννη.

«Έκανε βαρυσήμαντες δηλώσεις ο κ. Κασσελάκης για τον ΒΟΑΚ. Τον έβλεπα κι έλεγα, πόσο επιπόλαιος και ανεύθυνος μπορεί να είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος είναι αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Στη γαμήλια δεξίωση του δημάρχου ήταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης; Όχι. Ήταν δύσκολο να το μάθει αυτό ο κ. Κασσελάκης; Όχι, όλα τα Χανιά το ξέρανε. Αλλά προσπαθεί να συνδυάσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη με το δυστύχημα με τα τρία παιδιά», είπε ακόμα η βουλευτής της ΝΔ.

Κασσελάκης: Δεν θα με πιάσει στον ύπνο – Τους πείραξε η κριτική μου

«Ας μη νομίζει η κυρία Ντόρα Μπακογιάννη ότι θα με πιάσει στον “ύπνο” λόγω της ημέρας. Δε σταματάμε ποτέ. “Ξέρει ο κ. Κασσελάκης στην Αμερική κανένα δρόμο που να μην πληρώνουν διόδια;”, ρωτάει. Ας μπει στο site http://tollfreeroads.us να ενημερωθεί.

Τους πείραξε η κριτική μου για τον ΒΟΑΚ, τον εγκαταλελειμμένο δρόμο – καρμανιόλα για τον οποίο εμπαίζουν τους Κρητικούς, ενώ χάνονται ανθρώπινες ζωές. Και πέραν του εμπαιγμού, δεν απαντά καν πόσα παραπάνω εκατομμύρια χρέωσε τη χώρα η ΝΔ για τον ΒΟΑΚ σε σχέση με τη δημοπρασία του ΣΥΡΙΖΑ.

»Άλλα τέλος πάντων, μιας και μιλάει για Αμερική: Εγώ δεν ξέρω Υπουργό Εξωτερικών στις ΗΠΑ να έχει τον γιο της να περιφέρεται στο ΥΠΕΞ ως επικεφαλής γραφείου. Βλέπε Ντόρα Μπακογιάννη, 2006» απαντά σε ανάρτησή του ο Στέφανος Κασσελάκης.