Τη διαδικτυακή επίθεση και το μπούλινγκ που δέχθηκε η βουλευτής Κατερίνα Νοτοπούλου για το πρόβλημα υγείας της καταδίκασε την Τρίτη 27/8 ο Άρης Πορτοσάλτε. Αναφερόμενος δε στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης είπε «δίπλα στα στρατόπεδα των ναζί υπήρχαν κάποιοι που έλεγαν “δεν ξέραμε”, έτσι είναι και στον ΣΥΡΙΖΑ».

Αρχικά ο Άρης Πορτοσάλτε ανέφερε ότι «καταδικάζει όλες τις επιθέσεις σταλινικής δολοφονίας χαρακτήρα» και συμπαρίσταται στην κ. Νοτοπούλου αλλά με αστερίσκους. Και αυτό γιατί κατά τον δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ δεν είναι πειστική καθώς δεν αντέδρασε όταν «όταν δεχόταν επίθεση η κ. Μενδώνη, η κ. Μιχαηλίδου, η κ. Γκραμπόφσκι, η κ. Σάκκαρη».

«Να τα έλεγε εγκαίρως η κ. Νοτοπούλου. Όταν ζούσαν στο παραμυθένιο περιβάλλον του ΣΥΡΙΖΑ, το αγνό και αμόλυντο. Και τότε δεν ξέρανε. Ξέρετε και δίπλα στα στρατόπεδα των ναζί υπήρχαν κάποιοι που έλεγαν δεν ξέραμε. Κάπνιζε το φουγάρο αλλά εμείς “δεν ξέραμε τι γίνεται δίπλα(…)”. Έτσι είναι και στον ΣΥΡΙΖΑ, δεν ήξεραν τίποτα όταν τα τρολ την έπεφταν στους άλλους ήταν χρήσιμα. Τώρα τα τρολ γύρισαν εναντίον τους», υπογράμμισε.