Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Παύλος Μαρινάκης απάντησε στις κατηγορίες του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργου Καραμέρου, ο οποίος μίλησε για κυβερνητική μεθόδευση στο Λαγονήσι, σε γνωστό ξενοδοχείο του οποίου φιλοξενήθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Μαρινάκης πλήρωσε τη διαμονή του στο ξενοδοχείο μόνο όταν δημοσιοποιήθηκε το θέμα. Ένα θέμα που φαίνεται να έχει πάρει διαστάσεις, καθώς ο Γιώργος Καραμέρος είπε ακόμα ότι στον επιχειρηματία του συγκεκριμένου ξενοδοχείου η κυβέρνηση Μητσοτάκη μέσω της ΕΤΑΔ «ετοιμάζεται να εκχωρήσει 46 στρέμματα παραλίας (σ.σ. η παραλία Πεύκο) και να την περιφράξει».

«Σήμερα το πρωί σε τηλεοπτική του εμφάνιση ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ, Γιώργος Καραμέρος, προέβη σε ψευδείς, συκοφαντικές και καθ’ όλα ανυπόστατες δηλώσεις σε βάρος μου», αναφέρει σε ανάρτησή του στο διαδίκτυο ο Παύλος Μαρινάκης.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος προσθέτει: «Η χυδαιότητά του έφτασε στο σημείο να εργαλειοποιήσει διακοπές τεσσάρων ημερών με τη γυναίκα και το παιδί μου, για τις οποίες έχω όλα τα νόμιμα παραστατικά, με ημερομηνίες προγενέστερες οποιουδήποτε ανώνυμου δημοσιεύματος. Αύριο το πρωί θα κοινοποιήσω εξώδικη δήλωση-διαμαρτυρία στον κ. Καραμέρο, ζητώντας του να ανακαλέσει, διαφορετικά θα ασκήσω κάθε νόμιμο δικαίωμά μου».

Σήμερα το πρωί σε τηλεοπτική του εμφάνιση ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ Γιώργος Καραμέρος προέβη σε ψευδείς, συκοφαντικές…

Posted by Pavlos Marinakis on Wednesday, August 21, 2024