Η Ζωή Κωνσταντοπούλου σχολίασε την επίθεση του Παύλου Πολάκη στη Μαρία Συρεγγέλα, λέγοντας ότι πρόκειται για «μια συμπεριφορά του νταή, μια σεξιστική συμπεριφορά».

Μάλιστα, τόνισε ότι έχει καταγγείλει κατ’ επανάληψη αυτές τις συμπεριφορές, σημειώνοντας πως δέχεται καθημερινά στη Βουλή αυτού του είδους τα φαινόμενα.

Παράλληλα, τόνισε ότι «εγώ με την κα Συρεγγέλα διαφωνώ σχεδόν στα πάντα όμως δεν επιτρέπω σε κανέναν να απευθύνεται σε μια γυναίκα με αυτό τον τρόπο».

Σχολιάζοντας το τηλεφώνημα του Στέφανου Κασσελάκη στην Μαρία Συρεγγέλα, προκειμένου να της ζητήσει συγγνώμη είπε πως: «εμένα ο κ. Μητσοτάκης δεν με πήρε τηλέφωνο να μου ζητήσει συγγνώμη ποτέ. Ούτε για τον κ. Γεωργιάδη που μου είπε να είμαι πιο μαζεμένη, ούτε για τον κ. Λαζαρίδη που μου είπε ότι δεν έχω παιδιά, άρα δεν δικαιούμε να μιλάω για τα Τέμπη».

Κλείνοντας και ερωτηθείσα για το αν η Αριστερά δείχνει μια ιδιαίτερη ευαισθησία σε αυτά τα ζητήματα, η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας απάντησε πως: «εγώ ήμουν πρόεδρος της Βουλής όταν δεχόμουν τέτοιου είδους επιθέσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ».