Ανάρτηση στα social media με αφορμή τη συμπλήρωση 32 χρόνια από τη δολοφονία του Θάνου Αξαρλιάν έκανε το πρωί της Κυριακής 14/7 ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Αν ζούσε, θα είχε σχεδόν την ηλικία της Μεταπολίτευσης. Κι όμως ο Θάνος Αξαρλιάν δολοφονήθηκε από την τρομοκρατία μόλις στα 20 χρόνια του» ανέφερε στη δημοσίευσή του.

«Η Δημοκρατία θυμάται και τον τιμά. Αγωνίζεται και νικά. Προχωρά και αγρυπνά!» συμπλήρωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Το μήνυμα του Νίκου Δένδια για τη δολοφονία του Θάνου Αξαρλιάν

«Συμπληρώνονται 32 χρόνια από την ημέρα που ο Θάνος Αξαρλιάν, σε ηλικία μόλις 20 ετών, έφυγε άδικα από τη ζωή, στη συμβολή των οδών Καραγιώργη Σερβίας και Βουλής, εξαιτίας της δολοφονικής επίθεσης της τρομοκρατικής οργάνωσης ” 17 Νοέμβρη” με ρουκέτα. Τιμάμε τη μνήμη του και τη διατηρούμε ζωντανή, όπως και όλων των θυμάτων της τρομοκρατίας».

Αυτό έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό του στο «Χ» ο υπουργός Εθνικης Άμυνας Νίκος Δένδιας, με αφορμή τη συμπλήρωση 32 ετών από τη δολοφονία του Θάνου Αξαρλιάν.

Ο Μάκης Βορίδης για την επέτειο της δολοφονίας Αξαρλιάν 

Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που συνοδεύεται από τη φωτογραφία του αδικοχαμένου νέου Μάκης Βορίδης σημειώνει: «32 χρόνια από τη δολοφονική επίθεση της τρομοκρατικής οργάνωσης “17 Νοέμβρη” με θύμα τον Θάνο Αξαρλιάν. Δεν ξεχνάμε».