Κατηγορηματικά διαψεύδει η Κουμουνδούρου την πληροφορία πως η βουλευτής Θεοδώρα Τζάκρη δεν καταβάλει το 20% του μισθού της υπέρ του κόμματος. Όπως τονίζει ο οικονομικός διευθυντής το ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Χρήστος Μαυροκεφαλίδης, όχι μόνο καταβάλει μέρος της βουλευτικής της αποζημίωσης, αλλά έχει ενισχύσει το κόμμα και την περίοδο των ευρωεκλογών.

«Όπως προκύπτει από τα οικονομικά στοιχεία στο λογιστήριο η συντρόφισσα Θεοδώρα Τζάκρη από το 2015 που εκλέχθηκε βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ καταβάλει ανελλιπώς το 20% της μηνιαίας βουλευτικής αποζημίωσης με παρακράτηση υπέρ του κόμματος από το λογιστήριο της βουλής ύψους 1.071,01. Κατέβαλλε έκτακτη ενίσχυση για τις Ευρωεκλογές στις 04/06/2024 1.000 ευρώ» τονίζει χαρακτηριστικά ο κ. Μαυροκεφαλίδης.

Παρόλα αυτά υπάρχουν ακόμη στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που επιμένουν πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει και ζητούν τη δημοσιοποίηση της πάγιας εντολής προς την οικονομική υπηρεσία της Βουλής, με την οποία να προκύπτει πως όντως κάθε μήνα η κ. Τζάκρη κατέβαλλε το συγκεκριμένο ποσό.