Στη φράση του Νίκου Ανδρουλάκη περί πασαρέλας προσωπικών φιλοδοξιών απάντησε η Νάντια Γιαννακοπούλου, υποψήφια πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, λέγοντας: «Δεν αισθάνομαι σε καμία περίπτωση μανεκέν σε αυτή την πασαρέλα».

Η κυρία Γιαννακοπούλου, μιλώντας στο «Action24», εξέφρασε την ανησυχία της το ΠΑΣΟΚ «να συνηθίσει στις χαμηλές πτήσεις, στο 12-13%» και να μην «μπορεί να δώσει ραντεβού με την ιστορία».

«Μπερδέψαμε τον κόσμο με τις αλλεπάλληλες κυβιστήσεις μας»

Στη συνέχεια, η Νάντια Γιαννακοπούλου άσκησε κριτική στη στάση του ΠΑΣΟΚ αναφορκά με την επιστολική ψήφο και τα μη κρατικά πανεπιστήμια.

«Είχα κρούσει το καμπανάκι του κινδύνου στον κ. Ανδρουλάκη. Το ΠΑΣΟΚ, αντί να καταψηφίσει το σύνολο της επιστολικής ψήφου, θα μπορούσε να κατακεραυνώσει την κυρία Κεραμέως, που το έφερε στη Βουλή», ανέφερε. «Τα μη κρατικά πανεπιστήμια ήταν εμβληματική θέση του ΠΑΣΟΚ και με τις αλλεπάλληλες κυβιστήσεις μας μπερδέψαμε τον κόσμο», σημείωσε.

Σε ό,τι αφορά την υποψηφιότητά της, είπε πως θέλει να πρεσβεύσει την κοινή λογική και έθεσε ως προτεραιότητα την κοινωνική ευαισθησία στην πολιτική.