Ζητήματα που αφορούν την ασφάλεια των ελεγκτών αλλά και τη νέα κουλτούρα προσέγγισης των επιβατών, με σκοπό τον δραστικό περιορισμό της εισιτηριοδιαφυγής, συζητήθηκαν στη συνάντηση που είχε ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδιος για τις μεταφορές, Βασίλης Οικονόμου, με τους ελεγκτές κομίστρου, κατά την επίσκεψή του στο αμαξοστάσιο της ΟΣΥ Αγ. Ι. Ρέντη.

Η επίσκεψη έγινε στο πλαίσιο των συνεχών συναντήσεων του υφυπουργού, με στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών.

Ο υφυπουργός άκουσε με ιδιαίτερη προσοχή τους ελεγκτές και τόνισε τη δέσμευση της ηγεσίας του υπουργείου να κάνει ό,τι απαιτείται για να διευκολυνθεί το έργο τους. Στόχος είναι η βελτίωση της ποιότητας, της εξυπηρέτησης των πολιτών και η επίτευξη υψηλών προδιαγραφών στις παρεχόμενες υπηρεσίες.

Ο κ. Οικονόμου δήλωσε: «Η παρουσία μας στο αμαξοστάσιο του Ρέντη, για άλλη μια φορά δηλώνει την αποφασιστικότητά μας να εισάγουμε μία νέα κουλτούρα στη Δημόσια Συγκοινωνία, η οποία επικεντρώνεται, τόσο στην εξυπηρέτηση και ικανοποίηση των πολιτών, όσο και σε καλύτερες εργασιακές συνθήκες των εργαζομένων. Η αντιμετώπιση της εισιτηριοδιαφυγής στα λεωφορεία αποτελεί κρίσιμο ζήτημα για την αποτελεσματικότητα των δημόσιων συγκοινωνιών και την οικονομική βιωσιμότητα του συστήματος. Βρισκόμαστε στο στάδιο ουσιαστικών αλλαγών για μία καλύτερη καθημερινότητα του πολίτη, αλλά και την δημιουργία ενός φιλικότερου και αποδοτικότερου περιβάλλοντος για όλους».

Στη συνάντηση συμμετείχαν, ο διευθύνων σύμβουλος της ΟΣΥ ΑΕ, Στέφανος Αγιάσογλου και ο γενικός διευθυντής Παραγωγής, Γιώργος Δρόσης.