«Ο ΣΥΡΙΖΑ με ό,τι συμβαίνει τον τελευταίο καιρό, προσφέρει τις καλύτερες υπηρεσίες στον Κυριάκο Μητσοτάκη, στο πλαίσιο μια παρακμής του πολίτικου συστήματος που δεν έχει προηγούμενο», είπε ο Χρήστος Σπίρτζης μιλώντας στο Action 24, προσθέτοντας ότι «η μόνη κυβέρνηση που μπορεί να σταθεί με 28% είναι αυτή που η αντιπολίτευση της προσφέρει τις καλύτερες υπηρεσίες της».

«Δεν είμαι στην πολιτική για να κάνω καριέρα, είμαι ηλεκτρολόγος μηχανικός άρα δεν θα βάλω νερό στο κρασί μου για όσα πιστεύω» διεμήνυσε ο ίδιος και τόνισε ότι «απειλές από τρολ ή από εθελοντές περί διαγραφών δεν τις γράφω ούτε στα παλιά μου τα παπούτσια».

Ο Χρήστος Σπίρτζης σχολίασε και τα τεκταινόμενα στο ΠΑΣΟΚ με τις πέντε υποψηφιότητες που έχουν ανακοινωθεί για την ανάδειξη νέου προέδρου λέγοντας «ο μόνος που δεν θα είναι υποψήφιος σε λίγο στο ΠΑΣΟΚ είναι ο Στέφανος Κασσελάκης».

«Νομίζω ότι οι λάθος τακτικές και πρακτικές εκφυλιστικού τύπου που έγιναν στον ΣΥΡΙΖΑ με εκλογή προέδρου χωρίς να έχει προηγηθεί πολιτική διαδικασία, χωρίς να έχουν διατυπωθεί πολιτικά πλαίσια που να εκφράζουν κάποιο υποψήφιο, καλό είναι να μην επαναληφθούν σε άλλα κόμματα του δημοκρατικού τόξου» κατέληξε ο κ. Σπίρτζης.