Το… έλα να δεις γίνεται στα social media μετά την μάλλον υπερβολική τοποθέτηση του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Φαραντούρη, για την ακροδεξιά, η οποία συνοδεύτηκε από στομφώδεις κινήσεις των χεριών του, λες και πρόκειται για ένα καλά προβαρισμένο κομμάτι σε σχολή υποκριτικής.

«Η ακροδεξιά, σπορά των φασιστών του Μεσοπολέμου, που οδήγησε την Ευρώπη στις εκατόμβες νεκρών στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο έρχεται τώρα με μία λεοντή μετριοπάθειας, εκσυγχρονισμού. Και λέει “εμείς, ναι, μπορεί να έχουμε υιοθετήσει τα συνθήματα της ακροδεξιάς, μπορεί τα νάματα της πολιτικής μας σκέψης να τα αντλούμε από τους φασίστες και τους ναζί της δεκαετίας του ’30 και του ’40, είμαστε όμως «εκσυγχρονισμένοι», είμαστε πλέον μετριοπαθείς, ο λόγος μας είναι comme il faut”», είπε ο Νίκος Φαραντούρης σε έντονο ύφος μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο».

Η εμφάνισή του προκάλεσε αρκετά αρνητικά, αλλά και χιουμοριστικά σχόλια από τους χρήστες των social media με κάποιους να γράφουν ότι έχει «καταπιεί» τον Πρέκα και τον Γιώργο Τράγκα και άλλους να τον παροτρύνουν να παίξει στο Δελφινάριο.

Κάποιοι χρήστες του X αναφέρουν, ποστάροντας το σχετικό απόσπασμα:

«Ρε σύντροφοι, συμπαθάτε με τώρα: αναστατώνεται ο σύντροφος Φαραντούρης, όταν μιλάει για φασισμό και ναζισμό, ή εμένα μου φαίνεται; Οκ καταλαβαίνω ότι με αυτά βγάζει το ψωμί του, αλλά αυτό παραείναι cringey»

«Γιώργο Τράγκα εσυ;»

«Περαστικά σου σύντροφε Φαραντούρη. Με το καλό και στο Δελφινάριο»

«Τελευταία πρόβα πριν κατέβει Επίδαυρο»

«Ο Μαξ της Υπολοχαγόυ Νατάσας (Κώστας Καρράς) αν είχε καταπιεί τον Τράγκα και τον Κώστα Πρέκα μαζί»