Τα «μαζεύει» ο βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης, ο οποίος είχε προκαλέσει σάλο με τις δηλώσεις του με τις οποίες υπερθεμάτιζε στα λεγόμενα του Στέφανου Κασσελάκη περί «μαύρου χρήματος» δηλώνοντας πως «σε όλα τα κόμματα νομίζω ότι υπάρχει».

Σε διάλογο που είχε ο Ευάγγελος Αποστολάκης με κοινοβουλευτικούς συντάκτες, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Εντάξει, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει, αλλά δεν υπάρχουν κόμματα, πιστεύω στην Ελλάδα που να μην, κάποιος να τα ενισχύει», ανέφερε επί του επίμαχου θέματος. Εκτιμώ, εγώ λέω φαντάζομαι, ούτε ότι το ξέρω, ούτε ότι τα έχω διαχειριστεί. Για τους άλλους. Ο ΣΥΡΙΖΑ υποτίθεται ότι είναι πέραν πάσης υποψίας σε αυτά. Αφού δεν χρωστάει, δεν … δεν υπάρχει θέμα. Εγώ λέω φαντάζομαι δεν είπα ούτε το ξέρω ούτε τα έχω διαχειριστεί λέω για τους άλλους. Αφού δε χρωστάει, δεν κάνει, δεν υπάρχει θέμα. Απλά γενικά σαν λογική, εκτιμά κανείς ότι όλα τα κόμματα ενισχύονται. Τώρα με ποιο τρόπο, οι αρχηγοί, οι φίλοι…».

Ο πρώην υπουργός Άμυνας, τόνισε ακόμα πως «Ο ΣΥΡΙΖΑ, οκ, δεν έχω αντιληφθεί να έχει πάρει, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν παίρνουν τα κόμματα, και δεν γίνονται καμπάνιες και να ενισχυθούν τα κόμματα. Ή τουλάχιστον αν γίνεται, θα έπρεπε να γίνεται με θεσμοθετημένο τρόπο, να μπορεί να κάνει κάποιος χορηγία με διαδικασία να φαίνεται αυτός που τα δίνει και αυτός που τα παίρνει».