«Μέσω ανάρτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης απαντά ο Λευτέρης Αυγενάκης στα δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι φεύγοντας από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων μετά τον ανασχηματισμό, πήρε μαζί και τους πίνακες που κοσμούσαν το υπουργικό γραφείο.

Ο βουλευτής κάνει λόγο για αναληθή δημοσιεύματα που αποδεικνύουν την εμμονική αντιπολίτευση, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι επίθεση προς το πρόσωπό του εξαπέλυσαν και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, όπως ο Παύλος Πολάκης, υποστήριζαν μεταξύ άλλων πως πήρε ακόμα τον πίνακα ζωγραφικής που ήταν πίσω από το γραφείο του επί σειρά ετών.

Στην απάντηση του ο κ. Αυγενάκης τονίζει πως οι πίνακες που παραδοσιακά κοσμούσαν το γραφείο του υπουργού είχαν απομακρυνθεί από το γραφείο κατά τη θητεία του και η υπηρεσία τους είχε αποθηκεύσει με ασφάλεια. Μάλιστα τονίζει πως μετά την αποχώρησή του, έχουν επιστραφεί στη θέση τους.

Προσθέτει δε πως είναι επιλογή του καθενός το πώς επιλέγει να διακοσμήσει το γραφείο κατά τη διάρκεια της παραμονής του σε αυτό.

Γράφει χαρακτηριστικά ο κ. Αυγενάκης

«Τα σημερινά δημοσιεύματα είναι αναληθή και αποδεικνύουν την εμμονική αντιπολίτευση στην οποία κάποιοι καταφεύγουν. Κατά τη θητεία μου στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, οι πίνακες ζωγραφικής που παραδοσιακά κοσμούσαν το γραφείο του υπουργού είχαν απομακρυνθεί από το γραφείο και η υπηρεσία τους είχε αποθηκεύσει με ασφάλεια. Σήμερα ήδη έχουν επιστραφεί στη θέση τους, στο υπουργικό γραφείο. Είναι επιλογή του καθενός το πώς επιλέγει να διακοσμήσει το γραφείο κατά τη διάρκεια που θα είναι εκεί. Αναληθή σχόλια και ανακρίβειες δεν μπορούν να αλλάξουν την πραγματικότητα».

Να σημειωθεί ότι ο κ. Αυγενάκης όταν ανέλαβε υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων όντως βρήκε έναν πίνακα να κοσμεί το γραφείο του, που τον αντικατέστησε ωστόσο με έναν άλλο δικής του επιλογής, τον οποίο είχε φέρει ο ίδιος και αποχωρώντας προ ημερών τον ξαναπήρε μαζί του.

Η ανάρτηση Πολάκη: Μέχρι και τον πίνακα ζωγραφικής που βρήκε πίσω από το γραφείο του πήρε

Φωτογραφίες από την κατάσταση του γραφείου του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων πριν και μετά την αποχώρηση του Λευτέρη Αυγενάκη παρέθεσε σε ανάρτησή του νωρίτερα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Παύλος Πολάκης.

«Μέχρι και τον πίνακα ζωγραφικής που βρήκε πίσω από το γραφείο του πήρε. Την πρώτη ημέρα στο υπουργείο, την τελευταία στην παράδοση και κάτω το φορτηγάκι που φόρτωσε τα λάφυρα όπου αριστερά φαίνεται το μεγάλο δέμα που συσκεύασε τον πίνακα Μπράβο στην Κρητική λεβεντιά του ανδρός. Την επόμενη φορά ο Μητσοτάκης να τον τοποθετήσει στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους. Τρέμε νομισματοκοπείο» αναφέρει στην ανάρτησή του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Κυριακο Μητσοτακη για δες αυτο!!!!!Αυτες οι φωτογραφιες ηρθαν στον τομεα Διαφανειας του Συριζα με υπογραφη «Μελη ΝΔ…

Posted by Παυλος Πολακης on Tuesday, June 18, 2024