Ανέβηκαν οι τόνοι ανάμεσα στον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Παύλο Μαρινάκη, και τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστο Γιαννούλη, κατά τη συζήτηση για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών στον ΣΚΑΪ.

«Εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να δείξουμε στην πράξη ότι η πολιτική που ακολουθούμε κάνει καλό στο σύνολο των Ελλήνων» ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

«Είναι αλήθεια ότι πρέπει να μας προβληματίσει το αποτέλεσμα στη Θράκη. Και σίγουρα ένα θέμα είναι γιατί το ΠΑΣΟΚ και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έβαλαν ούτε έναν μειονοτικό υποψήφιο. Όλοι πρέπει να λάβουμε τα μηνύματά μας. Οι πολίτες είπαν και κάτι άλλο: μπορεί να θέλουν παραπάνω από την κυβέρνηση αλλά σίγουρα δεν “αγοράζουν” μαγικές συνταγές και λύσεις. Γιατί τότε θα βλέπαμε ένα από τα μηδενιστικά κόμματα της αντιπολίτευσης στα ποσοστά της συντριβής των τελευταίων εκλογών» προσέθεσε.

«Για ποιο πράγμα μιλάτε για τις σημερινές εκλογές;» τον ρώτησε ο Χρήστος Γιαννούλης και προσέθεσε: «μιλάτε ανερμάτιστα».

«Χάσατε 10 μονάδες από τις τελευταίες ευρωεκλογές» του απάντησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. «Το κόμμα σας συνετρίβη με 17,8%, παραιτήθηκε ο πρόεδρός του» ανέφερε.

«Είστε χειρότεροι από τον Βελόπουλο» είπε ο κ. Γιαννούλης με τον κ. Μαρινάκη να ανταπαντά «λίγο χαμηλά το κεφάλι, η αλαζονεία είναι το βασικό σας χαρακτηριστικό».