Με ένα διαφορετικό από τα συνηθισμένα προεκλογικό σποτ ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μιχάλης Αγγελόπουλος μπαίνει στην τελική ευθεία για την κάλπη της ερχόμενης Κυριακής 9 Ιουνίου. Ειδικότερα στο βίντεο διάρκειας 2 λεπτών μιλούν για τον υποψήφιο, σημαντικά πολιτικά στελέχη και προσωπικότητες. Επί της ουσίας παρουσιάζουν τον δικηγόρο Παρ’ Αρείω Πάγω και πρόεδρο του Επιστημονικού Συμβουλίου του Ινστιτούτου Τοπικής Αυτοδιοίκησης της ΚΕΔΕ Μιχάλη Αγγελόπουλο, μέσα από τη δική τους «ματιά».

«Μοιάζει δεδομένο για κάποιον ανάμεσα στις 4 επιλογές του η μια να είναι ο Μιχάλης Αγγελόπουλος», τονίζει με έμφαση ο Δήμαρχος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, καλώντας τους πολίτες να ψηφίσουν «με κριτήρια σεμνότητας, αξιοπρέπειας, πολιτικής ευπρέπειας, γνώσης και δοκιμασμένου αποτελέσματος».

Από την πλευρά του ο Υφυπουργός Υγείας και Βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης, Δημήτρης Βαρτζόπουλος, αναφερόμενος στον Μιχάλη Αγγελόπουλο υποστηρίζει τα εξής: «Εκτίμησα την ευγένειά του και την απίστευτη αποτελεσματικότητά του. Όταν ο Μιχάλης λέει ότι πρέπει να γίνει κάτι, θα βρει έναν τρόπο να το φτιάξει. Είναι ένας άνθρωπος προικισμένος γι’ αυτή τη δουλειά που ζητάει να κάνει».

Ο Φώτης Παπαθανασίου, Γενικός Διευθυντής Ιδρύματος Εικαστικών Τεχνών και Μουσικής Β. & Μ. Θεοχαράκη, δηλώνει πως «ο Μιχάλης Αγγελόπουλος έδειξε πώς μπορείς να αγωνιστείς πολιτικά, με σεβασμό προς τις άλλες γνώμες, επιλέγοντας τους καλύτερους. Αυτό δείχνει τον τρόπο με τον οποίο γνωρίζει να συνεργάζεται ο Μιχάλης και είναι κάτι που το πέτυχε χάρη και στις δυνατότητές του, αλλά και χάρη στις γνώσεις που διαθέτει».

Με εγκωμιαστικά λόγια εύχεται καλή επιτυχία στον Μιχάλη Αγγελόπουλο και η Ολυμπιονίκης Φανή Χαλκιά, κάνοντας λόγο για έναν «αντικειμενικό, δίκαιο και δοτικό άνθρωπο».

Τέλος, η Βουλευτής Ευρυτανίας, Τζίνα Οικονόμου, μιλώντας για τον Μιχάλη Αγγελόπουλο, σημειώνει πως «ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης χρειάζεται δίπλα του άξιους ανθρώπους, με γνώσεις, γλωσσομάθεια και νομική επάρκεια, για να μας εκπροσωπήσουν σωστά και να μπορέσουμε να συνεχίσουμε την ευρωπαϊκή μας πορεία σε όλες τις εκφάνσεις της».