Σε πολίτες στο Αίγιο μιλά αυτή την ώρα ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο πρωθυπουργός κάλεσε όσους ψήφισαν ΝΔ στις ευρωεκλογές να το πράξουν και πάλι λέγοντας μεταξύ άλλων: «Είναι σημαντικό, όταν πάω στις Βρυξέλλες, να λέω ότι είμαι ο μεγαλύτερος αρχηγός κεντροδεξιού κόμματος. Απευθύνομαι σε όσους ψήφισαν ΝΔ και τους λέω ότι εμείς ήμασταν που δώσαμε το εργαλείο της επιστολικής ψήφου και έχετε έως τις 3 Ιουνίου να δώσετε πίσω τον φάκελο. Ήμασταν μόνοι μας και σε αυτή τη μεταρρύθμιση. Είναι ευχάριστο να μας λένε από το εξωτερικό πόσο ωραία και άρτια ήταν οργανωμένη η επιστολική ψήφος».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε και στην ακρίβεια και είπε: «Μας ασκήθηκε κριτική από την αντιπολίτευση όταν στείλαμε την επιστολή για τις πολυεθνικές στην Κομισιόν και τους ρωτώ: από πότε εσείς οι αριστεροί είστε με τα μονοπώλια;».

Ζήτησε να μην γυρίσουμε πίσω και είπε χαρακτηριστικά: «Μιλάω για επιστροφή στο παρελθόν γιατί δεν μιλούν για την Ευρώπη, αλλά τάζουν 45 δισ. στην 4ετία για να θεραπεύσουν κάθε παθογένεια αλλά αυτή η πολιτική μάς γυρίζει πίσω στο 2015. Δεν θα γυρίσουμε πίσω στην εποχή της χρεοκοπίας».