«Η αύξηση των μισθών, η μείωση της ανεργίας και η αποκατάσταση αδικιών, όπως αυτή που κόστιζε στους εργαζόμενους συνταξιούχους συμπολίτες μας το 30% των συντάξεών τους, αποτελούν μέρος των πολιτικών, που εφαρμόζουμε, με στόχο την ευημερία της κοινωνίας», επεσήμανε η υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Δόμνα Μιχαηλίδου, από τις Σπέτσες, όπου βρέθηκε το Σάββατο, 18/5.

«Δεν λέμε ότι έχουμε λύσει όλα τα προβλήματα. Αυτό που λέμε είναι ότι ακούμε τους συμπολίτες μας και είμαστε εδώ, για να δώσουμε λύσεις και να αποκαταστήσουμε τις όποιες στρεβλώσεις και αδικίες υπάρχουν, όπως κάνουμε με την αναβάθμιση των Κέντρων Πιστοποίησης Αναπηρίας (ΚΕΠΑ) και τον αριθμό του Σώματος Ιατρών που υπερδιπλασιάζεται», τόνισε η υπουργός Εργασίας.

Κατά τη διάρκεια της επίσκρεψής της στις Σπέτσες, η Δόμνα Μιχαηλίδου συνομίλησε με εργαζόμενους, επιχειρηματίες, επισκέπτες και φορείς του νησιού. Επίσης, είχε συνάντηση και με τη δήμαρχο Σπετσών, με την οποία συζήτησε πώς θα βελτιωθεί ακόμα περισσότερο η καθημερινότητα των κατοίκων των Σπετσών.

Παράλληλα, η υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης συμμετείχε και στο 10ο Spetsathlon, που διοργανώνουν η Οργανωτική Επιτροπή του Spetsathlon και η Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου και είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και με την ιδρύτρια και πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής της διοργάνωσης, Μαρίνα Κουταρέλλη.

Στον χαιρετισμό της, κατά τη διάρκεια της απονομής των μεταλλίων του Spetsathlon, η κ. Μιχαηλίδου σημείωσε: «Είναι μεγάλη τιμή και χαρά για μένα κάθε φορά που βρίσκομαι ανάμεσά σας σε αυτό το τόσο ξεχωριστό αθλητικό γεγονός. Το Spetsathlon είναι η πρώτη διοργάνωση που συνέβαλε στην προβολή και εξάπλωση του ερασιτεχνικού τριάθλου στη χώρα, ανοίγοντας τον δρόμο της συμμετοχής και κερδίζοντας την εμπιστοσύνη χιλιάδων αθλητών σε ολόκληρο τον κόσμο».

📍Στο Spetsathlon!🚣‍♀️ Η μεγαλύτερη γιορτή αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα κλείνει 10 χρόνια! Είμαι ενθουσιασμένη που…

Posted by Δόμνα Μιχαηλίδου – Domna Michailidou on Sunday, May 19, 2024

Πηγή: ΑΠΕ