Επιτυχία καταγράφει τόσο στην πολιτική, όσο και στην προσωπική του ζωή ο Χάρης Δούκας. Ο νέος δήμαρχος Αθηνών, ο οποίος την περασμένη Κυριακή έκανε την ανατροπή και πήρε τον δήμο από τον Κώστα Μπακογιάννη, δεν είναι μόνος στη ζωή!

Σύμφωνα με την ON time και τη Σάσα Σταμάτη, ρεπορτάζ που επικαλέστηκαν τόσο στην εκπομπή «Super Κατερίνα» όσο και στο «Πάμε Δανάη» ο Χάρης Δούκας αρραβωνιάστηκε πρόσφατα την αγαπημένη του, Γεωργία Πολυτάνου, η οποία είναι διεθνολόγος.

Η Γεωργία Πολυτάνου είναι μια πολύ δυναμική και μορφωμένη γυναίκα, η οποία καθ’ όλη τη διάρκεια των εκλογών στάθηκε βράχος στο πλευρό του συντρόφου της, και μάλιστα απόλυτα διακριτικά.

Ο νέος δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας έχει επιλέξει να κρατήσει την προσωπική ζωή του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, γι’ αυτό μέχρι και σήμερα δεν γνωρίζαμε τίποτα για εκείνον όσον αφορά τα προσωπικά του.

Η Γεωργία Πολυπάνου Γεννήθηκε στις 11/08/1995 στο Μαρούσι Αττικής. Εισήλθε στην τριτοβάθμια εκπαίδευση το 2013, στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, στο τμήμα Διεθνών, Ευρωπαϊκών και Οικονομικών Σπουδών. Το 2019 συνέχισε τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα ειδίκευσης με τίτλο «Energy: Strategy, Law and Economics».

Χάρης δούκας

Ασχολείται με θέματα ενεργειακής ασφάλειας κυρίως στην περιοχή της ανατολικής Μεσογείου και επικεντρώνεται σε πολιτικές κρατών και εταιρειών. Μιλάει πέντε γλώσσες (ισπανικά, αγγλικά, γερμανικά, πορτογαλικά και ιταλικά).

Το ζευγάρι κρατά τη σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο εκείνη, καθ’ όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, ήταν πάντα στο πλευρό του και τον ακολουθούσε σε κάθε του βήμα.