Το μαγευτικό Ναύπλιο, μια από τις ομορφότερες πόλεις της Ελλάδας και η πρώτη πρωτεύουσά της, σας καλεί να απολαύσετε το ξενοδοχείο «Amalia Hotel Nauplion», προσφέροντας σας μια μοναδική προσφορά.

Η εμπειρία διαμονής στο «Αμαλία» είναι ξεχωριστή, αφού πρόκειται για ένα υπέροχο νεοκλασικό κτήριο που περιβάλλεται από καταπράσινους κήπους, κτισμένο με σεβασμό στη παράδοση της παλιάς πόλης και της αρχιτεκτονικής της.

Τα άνετα και πολυτελή δωμάτια του σας αφήνουν να θαυμάσετε από μακριά το Παλαμήδι, τη θάλασσα ή να βρεθείτε δίπλα στους πανέμορφους κήπους του.

Ο δροσερός χώρος γύρω από την πισίνα είναι το «hot spot» του ξενοδοχείου. Χαλαρώστε και απολαύστε ένα καφέ ή ένα κοκτέιλ συνοδεία ενός ελαφρού σνακ. Για το χειμώνα, το ζεστό lobby lounge με τους άνετους καναπέδες και τα τζάκια είναι το ιδανικό σημείο εκκίνησης πριν την εξόρμησή σας στην πόλη.

Το Αίθριο είναι ιδανικό για ένα ποτό το απόγευμα όταν το επιτρέπει ο καιρός, ενώ στο εστιατόριο του ξενοδοχείου μπορείτε να απολαύσετε μεσογειακές γεύσεις. Επίσης το ξενοδοχείο διαθέτει δωρεάν σύνδεση στο διαδίκτυο, ασύρματη στους κοινόχρηστους χώρους και ενσύρματη στα δωμάτια.

Το ξενοδοχείο προσφέρει 170 ευρύχωρα δωμάτια και μία σουίτα, με μοντέρνα διακόσμηση και μια σειρά υπηρεσιών όπως χρηματοκιβώτιο, mini bar, δορυφορική τηλεόραση, δωρεάν καλωδιακή σύνδεση στο διαδίκτυο και προϊόντα προσωπικής περιποίησης.

Το Amalia Hotel Nauplion είναι χτισμένο στην είσοδο της πόλης, αρκετά κοντά για τις περιπατητικές εξορμήσεις σας στο Ναύπλιο και την αρχαία Τίρυνθα, αλλά και μακρυά από την πολύβουη πόλη. Ιδανικό σημείο εκκίνησης για τις εκδρομές σας στη γύρω περιοχή της Πελοποννήσου στα πιο σημαντικά μέρη όπως οι Μυκήνες, η Επίδαυρος και η Νεμέα.

Η προσφορά έχει κλείσει

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε δωμάτια με θέα τους εκπληκτικούς κήπους με τους φοίνικες, την πισίνα, ή το μοναδικό Παλαμίδι και τη θάλασσα.

Η ατμόσφαιρα είναι φιλόξενη και ζεστή ενώ το σκηνικό ολοκληρώνεται από τους ήχους της ζωντανής μουσικής του πιάνου.

Στο ισόγειο του ξενοδοχείου και πλάι στους καταπράσινους και ανθισμένους κήπους το κεντρικό εστιατόριο του ξενοδοχείου προσφέρει πλούσιο Αμερικάνικο πρωινό σε μπουφέ, ενώ κατά τη διάρκεια της ημέρας έχετε στην διάθεσή σας a la carte επιλογές με Ελληνικές και μεσογειακές γεύσεις για γεύμα ή το δείπνο σας.

Δύο άνετα σαλόνια με τζάκι και ένα ιδιαίτερο μπαρ σας περιμένουν για να απολαύσετε το ποτό σας πριν τη βραδινή σας βόλτα στο Ναύπλιο.

ΕΚΠΤΩΤΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ: NBAMNP1209