Ράφτινγκ στις πηγές του Λάδωνα μέχρι τη λίμνη του; Αξεπέραστη δροσιά στις πηγές του Αροάνιου ποταμού; Βόλτα με τον οδοντωτό σιδηρόδρομο; Ποδήλατο στο βουνό; Όποια δραστηριότητα κι αν επιλέξετε μέσα στη φύση, η απόλαυση θα είναι μοναδική!

Το ξενοδοχείο Mont Helmos στο γραφικό χωριό της Κλειτορίας, πολύ κοντά στα Καλάβρυτα, αποτελεί μια απρόσμενα ευχάριστη έκπληξη, που θα σας κερδίσει με τη ζεστή και φιλική του ατμόσφαιρα και θα αποτελέσει το επίκεντρο για τις πολλαπλές εξορμήσεις σας στην ευρύτερη περιοχή.

Διαθέτει 30 δωμάτια με συνδυασμούς κλινών για κάθε γούστο. Όλα τα δωμάτια έχουν θέα, είτε προς την πλευρά του χωριού της Κλειτορίας, είτε προς την πισίνα και το ύψωμα του χωριού της Καλλιθέας. Στις παροχές τους συγκαταλέγονται ψυγείο, τηλεόραση, αυτόνομος κλιματισμός, στεγνωτήρας για τα μαλλιά και χρηματοκιβώτιο.

Οι δυνατότητες περιηγήσεων και δραστηριοτήτων στην περιοχή μας είναι πραγματικά πάρα πολλές. Οι πιο κοντινές εξορμήσεις που μπορείτε να κάνετε με βάση την Κλειτορία και το Mont Helmos, είναι οι πηγές του Αροάνιου ποταμού στο Πλανητέρο, όπου εκτός από το τοπίο θα απολαύσετε και νόστιμες πέστροφες και τα Σπήλαια των Λιμνών, λίγα χιλιόμετρα πιο πάνω στην περιοχή των Καστριών. Ανηφορίζοντας τον ίδιο δρόμο μπορείτε επισκεφτείτε την πόλη των Καλαβρύτων και να κάνετε τη βόλτα μέχρι το Διακοφτό και πάλι πίσω, με τον οδοντωτό σιδηρόδρομο, μια διαδρομή που είναι πραγματικά μοναδική. Φυσικά, στην περιοχή υπάρχουν και αξίζει να επισκεφτείτε τις μονές της Αγίας Λαύρας και του Μεγάλου Σπηλαίου, με τη σημαντική και μακρόχρονη ιστορία τους.

Η προσφορά έχει κλείσει

 


Όλα τα δωμάτια έχουν θέα, είτε προς την πλευρά του χωριού της Κλειτορίας, είτε προς την πισίνα και το ύψωμα του χωριού της Καλλιθέας


Διαθέτει 30 δωμάτια με συνδυασμούς κλινών για κάθε γούστο


Το ξενοδοχείο Mont Helmos θα σας κερδίσει με τη ζεστή και φιλική του ατμόσφαιρα


Παιχνίδι στη φύση για τα παιδιά


Για απόλυτες στιγμές χαλάρωσης


H πιο κοντινή εξόρμηση που μπορείτε να κάνετε είναι οι πηγές του Αροάνιου ποταμού


Για όσους είναι λάτρεις των extreme sports


Το ξενοδοχείο Mont Helmos θα αποτελέσει το επίκεντρο για τις πολλαπλές εξορμήσεις σας στην ευρύτερη περιοχή.

ΕΚΠΤΩΤΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ: NBMONT1208