Την κακή κατάσταση που βρέθηκε την προηγούμενη σεζόν παραδέχθηκε ο Φερνάντο Τόρες. Ο Ισπανός επιθετικός «λυτρώθηκε» μετά τα δύο γκολ που πέτυχε στην αναμέτρηση των «φούριας ρόχας» απέναντι στην Ιρλανδία και βρήκε την ευκαιρία να κάνει την αυτοκριτική του.

«Ο Ντελ Μπόσκε μου είχε τηλεφωνήσει πριν το φιλικό με την Βενεζουέλα για να μου ανακοινώσει πως δεν ήμουν στις επιλογές του. Είχα χάσει την αγάπη μου για την δουλειά μου, το ποδόσφαιρο. Σταμάτησα να αποτελώ παράδειγμα για τους νεότερους ποδοσφαιριστές κάτι το οποίο είχα μάθει όσο καιρό ήμουν στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Το να βρίσκομαι στην αποστολή της εθνικής ομάδας, είχε καταντήσει συνήθεια. Τώρα είναι ξανά επιβράβευση» παραδέχθηκε ο 28χρονος επιθετικός.

Αναφέρθηκε ακόμα στην απόδοση του στο ματς με τους Ιρλανδούς αλλά και στη συνέχεια της διοργάνωσης.

«Έμεινα πολύ ευχαριστημένος με την προσωπική μου απόδοση αλλά και για το γεγονός πως σκόραρα, φυσικά. Το πιο σημαντικό όμως παραμένει η νίκη της ομάδας. Έχουμε αυτοπεποίθηση και νιώθουμε πολύ δυνατοί γιατί παίξαμε πολύ καλά. Ξέραμε πως θα μας εξυπηρετούσε πολύ το να ανοίξουμε νωρίς το σκορ, κάτι που έγινε. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι» κατέληξε.

Πηγή: sport-fm.gr