Στη δυστοκία της ομάδας του και το πέναλτι που δεν καταλογίστηκε σε χέρι μετά από προσπάθεια του Κλας Γιαν Χούντελααρ εντός περιοχής απέδωσε την ήττα-σοκ της Ολλανδίας από τη Δανία ο Μπερτ Φαν Μάρβαϊκ.

«Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, αλλά η μπάλα δεν έμπαινε στα δίχτυα με τίποτα», τόνισε ο προπονητής των «οράνιε» και πρόσθεσε: «Όταν έχεις τόσες φάσεις, πρέπει να σκοράρεις τουλάχιστον μία φορά. Δοκιμάσαμε τα πάντα, αλλά δεν μπορούσαμε να βάλουμε γκολ. Ο αντίπαλος έπαιζε πολύ κλειστά κι έπρεπε να αναζητήσουμε διάφορους τρόπους να διασπάσουμε την άμυνα της Δανίας. Συν τοις άλλοις, ο διαιτητής δεν μας έδωσε ένα καθαρό πέναλτι. Στη φάση με τον Χούντελααρ υπήρχε πεντακάθαρο χέρι».

Για την απόδοση του Ρόμπιν Φαν Πέρσι, που δεν κατάφερε να βρει δίχτυα, είπε: «Ο Φαν Πέρσι έπαιξε καλά, ήταν μέσα στις φάσεις κι έχασε κι αυτός πολλές ευκαιρίες. Δεν ήταν ο μόνος».

Όσο για το καθοριστικό παιχνίδι της προσεχούς Τετάρτης απέναντι στη Γερμανία, ανέφερε: «Πλέον είμαστε υποχρεωμένοι να κερδίσουμε τη Γερμανία. Είμαστε σε δύσκολη θέση, αλλά έχουμε αποδείξει πως μπορούμε να τα καταφέρουμε. Δεν θέλω να σκέφτομαι αρνητικά».

Πηγή: sport-fm.gr