Ισόπαλη με 1-1 αναδείχθηκε η Εθνική μας με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Πολωνίας στη μεταξύ τους αναμέτρηση για την πρεμιέρα του Euro 2012.

H Εθνική μας μπήκε με άγχος στο παιχνίδι μ’ αποτέλεσμα οι Πολωνοί ν’ ανοίξουν το σκορ με κεφαλιά του Λεβαντόφσκι, ύστερα από σέντρα του Πίτσεκ, μόλις στο 17′ λεπτό.

Η Εθνική μας στη συνέχεια ισορρόπησε το παιχνίδι αλλά, δυστυχώς, λίγο πριν τη λήξη του 1ου ημιχρόνου έμεινε με 10 παίχτες, μετά την αυστηρή αποβολή του Σωκράτη Παπασταθόπουλου στο 43′ λεπτό.

To δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για την Εθνική μας αφού, ύστερα από σέντρα του Τοροσίδη από δεξιά, ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης έστειλε με προβολή τη μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το 1-1 στο 51′ λεπτό.

Στο 70′ λεπτό ο διαιτητής Καρμπάγιο  καταλόγισε πέναλτι στην ανατροπή του Δημήτρη Σαλπιγγίδη και αποβολή του Πολωνού τερματοφύλακα, Τσέζνι, με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Δυστυχώς, ο Γιώργος Καραγκούνης που ανέλαβε την εκτέλεση στο 71′ λεπτό αστόχησε και δεν κατόρθωσε να διπλασιάσει τα γκολ για την Εθνική μας.