Αρκετά επιφυλακτικός όσον αφορά στο τι μπορεί να πετύχει η εθνική ομάδα της Ολλανδίας στο Euro, εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο Ντέμι Ντε Ζέου. Ο μέσος της Σπαρτάκ Μόσχας τόνισε πως οι περισσότεροι παίκτες των «οράνιε» δεν είχαν καλή χρονιά, κάτι που δεν ίσχυε στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010 όταν και έφτασαν στον τελικό.

«Το 2010 όλοι προερχόντουσαν από σπουδαίες σεζόν με τους συλλόγους τους. Ο Γουέσλεϊ Σνάιντερ για παράδειγμα ήταν σε πολύ καλή φόρμα παρ’ όλους τους τραυματισμούς που είχε κατά τη διάρκεια της χρονιάς» ανέφερε και συνέχισε λέγοντας πως «φέτος μόνο ο Χούντελααρ και ο Φαν Πέρσι είχαν μια πραγματικά καλή σεζόν. Επίσης γίνεται μεγάλη κουβέντα για το ποιος από τους δύο πρέπει να ξεκινάει βασικός και αυτό σίγουρα είναι κάτι που δεν κάνει καλό στην ομάδα» κατέληξε.

Ο 29χρονος μέσος μίλησε και για τον δικό του παραγκωνισμό από την εθνική ομάδα, λέγοντας πάντως πως δεν κρατάει κακία στον Μπερτ Φαν Μάρβαϊκ.

«Μου έχει λείψει το να παίζω για τους ‘’οράνιε’’. Βέβαια η απουσία μου οφείλεται σε αρκετούς λόγους όπως στο ότι είχα αρκετούς τραυματισμούς αλλά και στο μειωμένο χρόνο συμμετοχής μου στο ρωσικό πρωτάθλημα. Ξέρω πως ο κόουτς δεν παρακολουθεί στενά το πρωτάθλημα της Ρωσίας, αλλά δεν έχω κάποια επικοινωνία μαζί του και δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα».

Τέλος έκανε και τις προβλέψεις του για τα φαβορί του Euro, ξεχωρίζοντας Ισπανούς, Γερμανούς και Γάλλους.

«Φυσικά η Ισπανία και η Γερμανία είναι από τα φαβορί για το κύπελλο αλλά δυνατές περιμένω και τις Πορτογαλία, Γαλλία. Ειδικά η Γαλλία πιστεύω πως μπορεί να φτάσει μακριά στη διοργάνωση. Διαθέτει παίκτες όπως οι Μπενζεμά, Ριμπερί και Νασρί που είναι ποδοσφαιριστές παγκόσμιας κλάσης. Μπορεί να μην τους υπολογίζουν ιδιαίτερα λόγω του κακού Μουντιάλ που έκαναν, αλλά είναι πολύ δυνατοί και νομίζω πως θα παλέψουν για τον τίτλο».

Πηγή: sport-fm.gr