Οριστικοποιήθηκε και στη Φθιώτιδα και στη Στερεά Ελλάδα η κατανομή των εδρών μετά από ένα ολονύκτιο θρίλερ κατά το οποίο μια από τις έδρες άλλαζε συνεχώς χέρια μέχρι να καταλήξει στην Χρυσή Αυγή ενώ για άλλες δύο έδρες οι κάλπες ήθελαν τον ανταγωνισμό μεταξύ των διεκδικητών ιδιαίτερα έντονο.

Στη Φθιώτιδα, για τις εκλογές 2012, από μία έδρα παίρνουν η Ν.Δ., το ΠΑ.ΣΟ.Κ., ο ΣΥΡΙΖΑ, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και η Χρυσή Αυγή. Η έδρα της Ν.Δ. κατέληξε στον μέχρι τώρα βουλευτή Χρήστο Σταϊκούρα, ενώ στο ΠΑΣΟΚ, όταν ολοκληρώθηκε η διαλογή των ψηφοδελτίων ο νυν βουλευτής Νίκος Τσώνης προηγήθηκε με περίπου 500 σταυρούς προτίμησης από την πρώην υπουργό Κατερίνα Μπατζελή, που μένει εκτός Βουλής, όπως και η Τόνια Αντωνίου.

Στο ΣΥΡΙΖΑ κατετάγη πρώτος και με μεγάλη άνεση ο γιατρός Βασίλης Κυριακάκης ενώ ένα θρίλερ παίχτηκε στους Ανεξάρτητους Έλληνες: Ο απόστρατος Θόδωρος Χειμάρας, που εξελέγη τελικά, ο μηχανικός Αθανάσιος Γαλάνης και ο επίσης απόστρατος της ΕΛΑΣ Γιώργος Χριστόπουλος άλλαζαν συνεχώς σειρά κατάταξης.

Στη μονοεδρική της Ευρυτανίας κρίθηκε από πολύ νωρίς η μάχη, καθώς πλειοψήφησε ο Κώστας Κοντογεώργος με τη Ν.Δ. που θα καταλάβει στη Βουλή το έδρανο του Ηλία Καρανίκα, μέχρι τώρα βουλευτής του ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Στη επίσης μοναδική Φωκίδας, η έδρα κρίθηκε στην τελευταία κάλπη. Αν και πολύ νωρίς είχε κατοχυρωθεί στη Ν.Δ. εν τούτοις εσωτερικά εξελίσσονταν μια πρωτόγνωρη μάχη μεταξύ της Ασπασίας Μανδρέκα και του Κώστα Παπαθανασίου που κράτησε μέχρι το μεσημέρι, με κερδισμένη την πρώτη που συγκέντρωσε 2463 σταυρούς, έναντι 2108 που συγκέντρωσε ο αντίπαλός της.

Στην Βοιωτία όπου μέχρι τώρα το ΠΑ.ΣΟ.Κ. είχε 3 έδρες και μία έδρα η Ν.Δ. το σκηνικό άλλαξε. Τρεις έδρες κερδίζει η Ν.Δ. και εκλέγονται, για πρώτη φορά, οι Γιάννης Καράμπελας, Ανδρέας Κουτσούμπας, ενώ επανέρχεται στο κοινοβούλιο ο πρώην υπουργός Ευάγγελος Μπασιάκος. Επίσης έναν βουλευτή εκλέγει και ο ΣΥΡΙΖΑ που είναι ο Γιάννης Στάθας, πρόεδρος του εργατικού κέντρου Λιβαδειάς, ενώ χάνουν τις έδρες τους η Βασιλική Τσόνογλου από το ΠΑΣΟΚ και η Άρια Αγάτσα που το τελευταίο διάστημα μετακινήθηκε από το ΠΑ.ΣΟ.Κ. στη Ν.Δ. χωρίς όμως τύχη.

Στη Εύβοια είχαμε πλήρη διασπορά των εδρών αφού ΠΑ.ΣΟ.Κ., Κ.Κ.Ε., Δημοκρατική Αριστερά, ΣΥΡΙΖΑ, Ανεξάρτητοι Έλληνες και Χρυσή Αυγή παίρνουν από μία έδρα, ενώ δεν παίρνει έδρα η Ν.Δ. αν και ήταν στη δεύτερη θέση.

Ειδικότερα με το ΠΑ.ΣΟ.Κ. εκλέγεται ο Συμεών Κεδίκογλου που έδωσε μάχη με την Κατερίνα Περλεπέ η οποία μένει εκτός Βουλής, όπως και Ουράνια Παπαδάκη – Παπανδρέου που είχε εκλεγεί με τη σημαία του ΛΑΟΣ.

Αντίθετα εξελέγη εκ νέου ο Κώστας Μαρκόπουλος που μετακινήθηκε από η Ν.Δ. στους Ανεξάρτητους Έλληνες, ενώ η ΝΔ δεν εκλέγει βουλευτή, με συνέπεια να μείνει εκτός κοινοβουλίου ο Σίμος Κεδίκογλου.

Αντίθετα επανέρχεται στο κοινοβούλιο ο Βαγγέλης Αποστόλου που καταλαμβάνει τη μία έδρα του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ για πρώτη φορά μπαίνει στο κοινοβούλιο ο πρώην δήμαρχος Χαλκίδας Δημήτρης Αναγνωστάκης με την ΔΗΜ.ΑΡ., όπως και με τη «Χρυσή Αυγή» ο Νικόλαος Μίχος.